2777
2789
عنوان

تجربه ی مصرف قرص چاقی گین اپ

| مشاهده متن کامل بحث + 5397 بازدید | 35 پست
فک کنم60تا باشه روزی دوتا میخورم 1ماه طول می‌کشه تموم بشه

ممکنه بگین کدوم شهر هستین؟ارسال دارن بنظرتون؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرند می‌شناسیم از شهرهای تبریزه

بنظرتون ارسال میکنن به شهرای دیگه؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
والا نمیدونم باید وقتی رفتم بازار ازش بپرسم مکه تو شهرتون نیس از اینا

تاحالا نپرسیدم.میگم شاید اون عطاری اصل بفروشه.هرجایی نمیشه گرفت.اگه یه موقعی راهتون خورد ممنون میشم برام بپرسین عزیزم🙏🙏🙏💝💝💝💝💝

حتما یادم باشه میپرسم

ممنونم عزیزم🙏🙏🙏🙏💝💝💝💝💝

یه دوره ک 1ماه طول کشید قبل ناهار و شام یه دونه میخوردم الان ک واس دوره دوم استفاده میکنم فقط یه دون ...

عزیزدلم راضی بودی عز نتیجش؟چند کیلو اضافه کردی؟برنگشت اصلا؟