2777
2789
عنوان

فیلم

78 بازدید | 5 پست

یه فیلم خانوادگی قشنگ معرفی کنید

آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨                                          کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞          نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن
+18    

نه🤣🤣🤣

یه چیزی که بشه با خانواده دید

آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨                                          کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞          نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریال انتن یا سریال افتاب پرست

فیلم نمیشناسی؟