2777
2789

سلام خانوما.   

من بیچاره شدم از سرفه... انقدر سرفه کردم این دو هفته سرم و پهلو هام درد گرفتن.

شما هیچ داروی گیاهی یا داروخونه ای میشناسید کمکم کنه؟  

شربت زوفا پلاس از عطاری بگیر ،، بخور اکالیپتوس هم خوبه ، حمام آب گرم 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما اونقدر از سرفه کشیدیم ها پدرمون در اومد پدرم کرونا گرفته بود یعنی اونقدر سرفه می کرد می گفت پهلوم سوراخ شده البته سال قبل بود

تخم ریحان تخم به پونه آویشن عسل و لیمو روغن بادام اینا همشون برا سرفه خوبن امتحان کن و یکی هم روغن دنبه اگه داری به گلو و روی سینه ات بزن  و با روسری گردنتو بپوشون من برا بچه هام اونجوری می کنم جواب میده

منم این ویروس جدیدوگرفتم بعددوهفته هنوزسرفه دارم ولی هم پنی سیلین زدم ولی خوب نشدم رفتم داروخونه بهم قرص سفکسیم دادکه بعداون بهترشدم ولی خب واسه سرفه هم بایدلباس گرمتربپوشی هم چیزسردنخوری ولی درکل سرفش دیرخوب میشه اویشن وپونه هم ازعطاری بگیردم کن بخورروزی چنباردونه به هم خوبه واسه سرفه دم کن بخور

ما اونقدر از سرفه کشیدیم ها پدرمون در اومد پدرم کرونا گرفته بود یعنی اونقدر سرفه می کرد می گفت پهلوم ...

یعنی دنبه را خودم اب کنم؟ به جای دنبه از روغن بادام میشه مصرف کنم؟ 

وای منم دوز دوم استرازنکا که زدم پارسال دو ماه سرفه کردم. دکتر میرفتم میگفت چاره ای نیست باید باش بسازی. 

این سرفه ها هم دقیقا جنس همونه. ی تک سرفه خشک   

یعنی دنبه را خودم اب کنم؟ به جای دنبه از روغن بادام میشه مصرف کنم؟  وای منم دوز دوم استرازنکا ...

من خودم روغن دنبه دارم همیشه اونو زدم روغن بادام امتحان نکردم هوای خونتو مرطوب نگه دار خشکی بدتر می کنه واقعا سرفه سخته