2777
2789
عنوان

دلیل کافی برای طلاق

260 بازدید | 37 پست

سلام ۲۳سالمه دوساله ازدواج کردم یک بچه ی پنج ماهه دارم . شوهرم یک مرد تنبل و سرده دوهفته یبار یروز میره کار میکنه بقیه هفته کللللل روز رو میخوابه و فقط سرش تو گوشیه میگم بریم بیرون داد میزنه سرم یبار نشده با هم شر سفره بشینیم غذاشم میبره تو جاش میخوره سرده هیچ محبتی نمیکنه فقط موقع رفع نیاز میاد سمتم اصلا بچع رو بغل نمیکنه . دوماهه نه مرغ میخره نه هیچی فقط دارم با سیب و تخم مرغ میگذرونم‌ میگ من چون مرغ دوس ندارم پس لازم نیست. اجازه ندارم از در خونه برم بیرون حس جنون داره بهم دست میده راهنماییم کنید توروخدا

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

بیچاره بچه که با نافهمی پدر و مادر مخصوصا مادر به دنیا میان. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره بچه که با نافهمی پدر و مادر مخصوصا مادر به دنیا میان.

چه عادتیه یاد گرفتید ک این جمله ها رو تکرار میکنید . من وقتی باردار بودم اینجوری نبوده وگرن مرض ندارم با یه شوهر اسکل روانی بچه به دنیا بیارم . الان بچه رو بکشم خوبه؟

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

واقعا سخته یکی از اینا برا جدایی کفایت میکنه خانم

چیکار کنم ک طلاقم بده 

من دارم سوال برا بدبختیم میکنم هزار نفر اومدین درخواست دادین ک چی خاک تو سر همتون

چه عادتیه یاد گرفتید ک این جمله ها رو تکرار میکنید . من وقتی باردار بودم اینجوری نبوده وگرن مرض ندار ...

می نویسیم بقیه این اشتباهو تکرار نکنن، تیر پارسال گفتی کتکت زده، چرا بعد بچه دار شدی ازش؟ الان جدا بشی با یه بچه و سن پایین، احتمالا کار تحصیلات هم نداری چجوری میخوای زندگیو بگذرونی. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
حق مسلم تون هست با این شرایط به جدایی فکر کنین اگه میاد قبلش برین مشاور یه فرصت دیگه بهش بدین

خیلی فرصت ها بهش دادم خیلیییی مشاور هم نمیاد اصلا . من دیگ خسته شدم از این زندگی سرد دلم یه شوهر میخواد صبح بره سرکار شب برگرده با هم حرف بزنیم بگردیم نه شوهری که ۲۴ساعت سرش تو گوشیه و هزار بارم گفتم بدم میاد ولی ترک نمیکنه کاراشو 

خیلی فرصت ها بهش دادم خیلیییی مشاور هم نمیاد اصلا . من دیگ خسته شدم از این زندگی سرد دلم یه شوهر میخ ...

اگه شرایطش رو دارین واسه جدایی اقدام کنین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
می نویسیم بقیه این اشتباهو تکرار نکنن، تیر پارسال گفتی کتکت زده، چرا بعد بچه دار شدی ازش؟ الان جدا ب ...

بله اون موقع یهو همه چی خوب شد مث ادم رفتار میکرد بعدش گفت بچه دار شیم مسئولیت بچه گردنم باشه دیگ مرتب کار میکنم و این حرفا چ میدونستم این کارو میکنه که پامو ببنده به زندگی . کارشناسی ارشد دارم کارم امروز برم فردا برام جور شده بچمم مامانم میگ نگه میدارم برات . مشکل من اینه چیکار کنم ک این طلاقم بده چون نمیزاره برم

اگه شرایطش رو دارین واسه جدایی اقدام کنین

چجوری باهاش حرف بزنم که بدون دعوا بیاد بریم توافقی جدا شیم من حاظرم مهریه هم ببخشم اصلا حرفامو جدی نمیگیره میگم خوب رفتار کن وگرنه میرم میخنده بهم

چجوری باهاش حرف بزنم که بدون دعوا بیاد بریم توافقی جدا شیم من حاظرم مهریه هم ببخشم اصلا حرفامو جدی ن ...

بدون دعوا و داستان که امکان نداره عزیزم

همسر شما با تفاسیری که گفتین هیچ ارزشی واستون قائل نیست و مطمئا وقتی ببینه میخوان جلوش وایسین مقابله میکنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بدون دعوا و داستان که امکان نداره عزیزمهمسر شما با تفاسیری که گفتین هیچ ارزشی واستون قائل نیست و مطم ...

بنظر شما بشینم باهاش صحبت کنم ک بیا بدون دعوا بریم درخواست طلاق بدیم یا بی خبر جمع کنم برم خودم درخواست بدم

عزیزم از اول اینجوری بود؟؟ اگر از اول اینجوری بود نباید باردار می‌شدی اما باهاش جدی صحبت من اون بچه وقتی یکم بزرگتر شد بهونه خوراکی میگیره غذا میخواد تا جون بگیره نمیشه که به بچه گوشت ندی خوراکی ندی ..به نظر من برو خونه پدرت بمون تا آدم بشه

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻