2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسبت به اون یکی ها سبک تره و راحت تو ماشین شسته میشه.فقط بیشتر از اونا جمع میشه دائم باید مرتبش کنی

دبروز رفتم بخرم میگه کشش فشار میاره جمع میکنه میاره بالا 

درسته ؟

کناره های فرش جمع نمیکنه بیاره بالا؟از روش لیز نمیخوره آدم؟

چرا از کناره ها جمع میشه ولی چون کش داره فرش بیرون نمیاد.نه لیز نمیخوره آدم. من از اینا بیشتر راضیم

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
چرا از کناره ها جمع میشه ولی چون کش داره فرش بیرون نمیاد.نه لیز نمیخوره آدم. من از اینا بیشتر راضیم

الانم خیلی گرون شدن

بنظر شما اینا از اون ساده ها بهتره؟

ی ک چیزی میخام شیک باشه 

همش ادم نخاد مهمون سر زده میاد بر داره و دوباره بندازه

ساده بگیری بهتره اونایی که کش دارن دائما کج وکوله میشن باید مرتب کنی اگه چیزی هم ریخت روش پدرآدم درمیاد هی وسایل رو روش جمع کنی وبخوای کش هارو از پشتش دراری 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
ساده بگیری بهتره اونایی که کش دارن دائما کج وکوله میشن باید مرتب کنی اگه چیزی هم ریخت روش پدرآدم درم ...

جدی میگی

شما ازش داری؟

یعنی از رو فرش لیز میخوره

فیکس وا نمیسه؟

جدی میگیشما ازش داری؟یعنی از رو فرش لیز میخورهفیکس وا نمیسه؟

آره بابا مامانم گرفت ومنی که خواستم بخرم پشیمون شدم الانم جمع کرده کلا با وجودیکه کش داره باز میچرخه بدرد یه سالن میخوره که چندان ترددی نداشته باشید

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
ساده بگیری بهتره اونایی که کش دارن دائما کج وکوله میشن باید مرتب کنی اگه چیزی هم ریخت روش پدرآدم درم ...

روفرشی۱۲متری تولباسشویی۷کیلویی میندازی شما؟

۷۵.۹۲۸۰