2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم آموزش کیک مجازی میدم البته تو واتساپ 

چجوریاست ؟دوره چند وقته وچقد 

چی یاد میدی

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
نه. ولی با دوتا فیلم تو واتساپ کیک پختن رو یاد گرفتم.

کیک رو بلدم بپزم خامه کشی هم میکنم ولی میخام اصولی تر یاد بگیرم و رفع اشکال کنم ولی میترسم هزینه ببخود باشه و یاد نگیرم

کیک رو بلدم بپزم خامه کشی هم میکنم ولی میخام اصولی تر یاد بگیرم و رفع اشکال کنم ولی میترسم هزینه ببخ ...

بعله همسایه ما رفت دقیقا دو جلسه بود فقط 

سه چهار مدل کیک یادشون دادن 

الان سفارشات میگیره میزنه

چجوریاست ؟دوره چند وقته وچقد  چی یاد میدی

من ۱۵۰میگیرم نحوه درست کردن کیک اسفنجی خامه کشی ماسوره زدن به هنرجوهام یاد میدم فوندانت هم دوره جدا داره ولی بنظر من خیلی کاربرد نداره 

خیلی خوب شده‌ منم خوب میشه اما موندم‌برم یا نه یاد میگیرم‌یعنی

بستگی داره. واسه چکاری میخای اگه فقط واسه خونس که همینجوری یاد میگیری. فقط تکرار میخاد.

اما اگه میخای کار راه بندازی اره. بری بد نیست.

بعله همسایه ما رفت دقیقا دو جلسه بود فقط  سه چهار مدل کیک یادشون دادن  الان سفارشات میگی ...

واقعا یاد گرفت قبلش بلد بود یا مبتدی بود من میترسم توی این شرایط اقتصادی الکی هزینه کنم 

میگه کلاسها چهار تا شش نفر هستن روزی هشت ساعت هست دو روزه ودوره شیرینی هم جداس