2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برا حفظ آبروی منم بخونین

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

سلام خانمی خوبی.برای پسوریازیس اگه سمت شهرستانای غربی بگوتادکترمعرفی کنم.مادرشوهرم چندسال درگیراین مشکل بود انواع پمادای شیمیایی وترکیبی رواستفاده کردونتیجه نگرفت بخدا یکسری رفت پیش دکترطب سنتی سریع خوب شد.یکی ازداروهاش روغن بادام بود حالا شیرین یاتلخشویادم رفته ولی یه پماد دیگم داد بهش.حتمابروطب سنتی که راهکار داره.الان مادرشوهرم دیگه مشکلی نداره خوب خوب شده

خدایامراان ده که مراان به
سلام خانمی خوبی.برای پسوریازیس اگه سمت شهرستانای غربی بگوتادکترمعرفی کنم.مادرشوهرم چندسال درگیراین م ...

سلام عزیزم بله سمت غرب کشورم 

یه بار تو این مشاوره های طب سنتی تو اینستا دارو و پماد تهیه کردم دخترم بد تر شد خیلی میترسم بخاطر همین جایی و میخوام ک مطمئن و تجریه شده باشه ممنون میشم برام بذاری 

برای سلامتی و شفای کامل بچم میشه حمد بخونید 🤲🌹بیماری پسوریازیس 
سلام عزیزم بله سمت غرب کشورم  یه بار تو این مشاوره های طب سنتی تو اینستا دارو و پماد تهیه کردم ...

این دکتری که من میگم واقعا کارش عالیه.من خودم ناباروریمو،صفرامو،پسوریازیس مادرشوهرمو،زردی بچمو،وخیلی چیزای دیگمو درمان کرده.اطمینان دارم بهش که معرفیش میکنم.دکترفتحعلی باغنی توی شهرک حافظیه شهرکرمانشاهه

این دکتری که من میگم واقعا کارش عالیه.من خودم ناباروریمو،صفرامو،پسوریازیس مادرشوهرمو،زردی بچمو،وخیلی ...

اتفاقا همسرم فردا داره میاد کرمانشاه 

ما خودمون برای همدانیم 

شاید خیریتی داشته بتونم باهاتون صحبت کنم 

داره میاد صحنه نمیدونم چن کیلومتری کرمانشاه 

میشه آدرس دقیق و شماره تلفن برام بفرستید 

خودش بیاد یه سر و اینکه بنظرتون جمعه ها هستن 

اتفاقا همسرم فردا داره میاد کرمانشاه  ما خودمون برای همدانیم  شاید خیریتی داشته بتونم با ...

همدان که نزدیکه هروقتی باشه میتونین بیاین.نه جمعه هانیستن.فرداحتماشمارشومیفرستم براتون انشالله که نتیجه بگیرین.صحنه وکرمانشاهم حدودچهل دقیقه ای فاصلشونه

این دکتری که من میگم واقعا کارش عالیه.من خودم ناباروریمو،صفرامو،پسوریازیس مادرشوهرمو،زردی بچمو،وخیلی ...

هستی عزیزم ممنون میشم تا فردا صبح برام آدرس. شماره تلفن بزاری