2777
2789
عنوان

بیایین از "کارما"هایی که دیدین بگین

342 بازدید | 18 پست

من خودم یادمه بچه بودم عینک می زدم یه روز با یکی از بچه های کلاس دعوامون شد کلی بخاطر عینکم مسخرم کرد اون روز دلم خیلی شکست قشنگ یادمه چند روز تعطیلی بود وقتی بعد تعطیلی ها اومد سر کلاس عینکی شده بود قضیه از این قرار بود که میخوره زمین و خونوادش برای اینکه سرش آسيبی ندیده باشه میبرنش دکتر و اونجا متوجه میشن که چشماش ضعیف بوده و باید عینک بزنه. 

این واضح ترین کارمایی بود که دیدم اونجا فهمیدم که چوپ خدا صدا نداره. 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

خواهرم تومور مغزی داشت یه نفر بیماریشو کنایه زد و گفت اینا مریضن😑😏 خودش به ماه نرسید سرطان گرفت

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارما پس دادم خودم .

ی نفر ۴ سال پشت کنکور بود منم اون موقع دوازدهم بودم فوق العاده درسم عالی پشت سرش گفتم فلانی چجوری تونسته این همه پشت کنکور باشه بخونه قبول بشه بره دیگه متاسفاته متاسفانه خودم ۴ ساله پشت کنکورم 

من غلط بکنم کسی رو قضاوت کنم غلط بکنم راجع ب کسی نظر بدم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
من چندتا دیدم  دقیقا هرکاری کنی تو این دنیا میچرخه بخودت برنیگرده

تعريف کن برامون

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

یکی از فامیل های دورمون همیشه نفرین میکرد به عالم و آدم نفرین میکرد که الهی بری زیر تریلی جنازتو بیارن یعنی ورد زبونش بود یه بارم به یه تازه داماد اینو گفته یعنی قشنگ پسر جوونش با یه تریلی تصادف کرد و فوت شد هر کسی که میشناختش میگفت که تقاص نفریناییه که به مردم میکرده

خانم دوست شوهرم میگفت پسرداییم حتی الانم عاشقمه هی پیام میده و...من باخودم مبگفتم داره چس کلاس میذاره طرف شوهر داره دیگه مگه چقدر اینو میخواسته؟خداشاهده فرداش همکلاسی قدیمم تو تلگرام پیام داد بااینکه میدونست متاهلم گفت باهم باشیم و...

ممنون میشم برای شفای پسرم دعا کنید
تعريف کن برامون

یکی خاهرشو کشته بود بخاطر اینکه میخاست ازدواج کنه با تیر زده بود تو شکمش خودش چندماه پیش همونجوری کشتنش با تیر زدن تو‌شکمش ، یکی دیگه  خاهرزاده شو اعدام کرد بخاطر قتل غیرعمد پسر خودش  رفت زیر کامیون ، یکی  ادم زن باز و هیزی بود  کودک ازاری میکرد الان بچه دار نمیشه و زندگیش بده ، همه رو خلاصه گفتم یه مورد دیگه م طعنه زده بود بکسی ک بابات قاتله و اینا  خودش شوهرش شد قاتل بابای خودش ، کلا هیچوقت نباید کسیو قضاوت کرد 

دختر داییم سقط ناخواسته کرد مادر شوهرش همش تیکه مینداخت و یه بار گفته بود اینا خانوادگی این جورین .زد ودختر خودش حامله شد بچه اش سقط شد .

یکی از فامیلامون بچه سومش ناخواسته باردارشد یکی از همکاراش این قدر کنایه زدبهش که سومی را داره میاره .خدا دوتا پشت هم بلافاصله به خودش  داد بچه هاش شدن چهار تا ..خواهرشوهرم بچه دار نمیشه یک نفر سر عقد دخترش خیلی دل خواهر شوهرمو شکست سر همین موضوع  ..سرنوشت اون دختر هم دقیقا مثل خواهرشوهر من شد 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
 یکی خاهرشو کشته بود بخاطر اینکه میخاست ازدواج کنه با تیر زده بود تو شکمش خودش چندماه پیش همونج ...

آره قبول دارم اصلا نباید کسیو قضاوت کرد. 

ای وایی چطور دلش اومد😢

بعضی واقعا بی شعورن😑هیچوقت فکر نمی کردم کسی بیماری آدمو کنایه بزنه سر خواهرم فهمیدم چه آدمهایی تو دنیا وجود دارن

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
دختر داییم سقط ناخواسته کرد مادر شوهرش همش تیکه مینداخت و یه بار گفته بود اینا خانوادگی این جورین .ز ...

وایی دقیقا منم خیلی اینجوری دیدم که کسیو سر عقد راه نمیدن وقشنگ دلش میسوزه و همون بلا سر عروس میاد

اگه اینجوریه پس اینهمه که ظلم میکنن چرا هیچیشون نمیشه

کارما ۳ مدل داریم 

کارما نوع ۱ که زود اتفاق میفته:

مثلا تو به ناحق سر بچه ت پرخاشگری میکنی همون موقع میای رد بشی یهو دستت محکم میخوره ب در و درد شدیدی احساس میکنی قطعا این خوردن دست ب در بی دلیل نبوده 

کارما نوع ۲ یکم زمان میبره:

مثلا یک هفته یک ماه دیگه کارما پس میده 

کارما بعدی ک اون دنیاس بی برو برگرد بی شک آدما اون دنیا حسابرسی میشن حتی ذره ای ناچیز 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد