2777
2789
عنوان

بیایین از "کارما"هایی که دیدین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 18 پست
وایی دقیقا منم خیلی اینجوری دیدم که کسیو سر عقد راه نمیدن وقشنگ دلش میسوزه و همون بلا سر عروس میاد

دلش خیلی شکست هیچ وقت یادم نمیره الان هردوشون هم خواهرشوهرم وهم اون عروس خانم .دوتاییشون فرزند خوانده گرفتند 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

یکی دیگه از اقواممون زمانی که عقد بود دوستش تو عقد باردار شد و بچه شو با هزارتا حرف به دنیا اورد بعد این بنده خدا انقد مسخرش کرد و کلی کنایه زد که عرضه نداره خودشو نگه داره حالا بچه دارم شد باید سقط می کرد. 

یه ماهه دیگه خودش تو عقد باردار شد و به خاطر حرف مردم سقطش کرد. الان همیشه میگه اون از من شجاع تر بود که بچشو نگه داشت و کلی پشیمونه به خاطر حرفایی که زده بود. 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهرم باعث شد از همسرم جدا بشم.. خودشم با يكي نامزد كرده بود(صيغه ٩٩ ساله خونده بودن) و ٤ سال بود كه ميخواستن برن سر زندگيشون .. الان بعد از يكسال شنيدم كه نامزدش رهاش كرده و رفته تركيه و ديگه جوابشم نميده.. الان افسرده گوشه خونه افتاده

بنام خداوند بخشنده مهربان
خواهر شوهرم باعث شد از همسرم جدا بشم.. خودشم با يكي نامزد كرده بود(صيغه ٩٩ ساله خونده بودن) و ٤ سال ...

چوب خدا صدا نداره متنفرم از خواهر هایی که انقدر به خودشون اجازه میدن که تو زندگی برادراشون خودشون رو دخالت میدن🙂

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙