2777
2789

حتما برو پیش دکتر خودت لازم باشه دارو میده خودش

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برم دکتر زنان میگی؟سردرذم شدم ..اوف من پنج سال یود سرمانخورده بودم کرونا نگرفتم تاالان تو حاملگی شان ...

سردرد داری استامینوفن ساده در بارداری تجویز میشه ، فقط ساده باشه بدون کدیین

برم دکتر زنان میگی؟سردرذم شدم ..اوف من پنج سال یود سرمانخورده بودم کرونا نگرفتم تاالان تو حاملگی شان ...

اره من سر پسرم خیلی بد سرماخوردم رفتم همون دکتری ک تحت نظرش بودم آمپول نوشت برام گفتم ضرر نداره گفت اگه نزنی ضرر داره عفونت میرسه به کیسه آب و سوراخش میکنه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

واقعا؟؟منم برعکس گلوم چرکی شدهه پس برم دکتر🥺🥺🥺🥺

بخدا که من بازم با ترس و لرز زدم پنی سیلین داده بود دوتا برام

حتما برو چون عفونت خدایی نکرده کیسه آب بچه رو سوراخ نکنه