2777
2789
عنوان

باردار نیاد خواهشا

279 بازدید | 31 پست

بچه ها دخترم الان 9 سالشه 

چند ماه پیش از خواب بیدار میشد میگفت توروخدا ولم کن همش نگاهش به روب روش بود 

همش صداش میکردیم ولی همچنان اون کار خودشومیکردو جیغ و گریه میکرد 

چراغ روشن میکردم هی صدا میکردم تکون میداد اثر نداشت میگفت مامان کمکم کن دیگه 

😔😔

دوباره میخوابید چندبار نخوابیدم نگاش میکردم که ببینم چرا اینجور میشه میدیدم چشاشو باز میکنه از قسمت سینش انگار بالا کشیده میشه و میشینه و شروع به نکن و ولم کن میکرد بعد یهو گریه میکرد و جیغ میکشید هر سری همین جور بود بعد به ادم خیره میموند چند ثانیه  

همش حس سردی بهم دست میداد انگار وسط خونه از جایی پنجره ای باز باشه سرما بیاد 

یهو سرما هم تموم میشد دخترمم میشست و اروم میشد 

تقریبا یه هفته هرشب اونجور میشد گاهی تو یه شب چند بار، بعد مثلا چند شب یه بار اون طور شد 

الان تقریبا یکی دوماهی میشه اونجور نشده 

میگم چرا اونجور میشد خواب میدید؟ پس چرا بیدار میکردم بیدار نمیشد؟ 

کسی اینجور شده یا دیده 

میگم باید دکتر میبردم؟ 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی طلسمش نکرده؟؟؟

از اطرفیان آدم حسود دورتون نیس؟

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
ببر روان پزشک نروفیدبک میکنن خوب میشه

نروفید بک یعنی چی؟؟ 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
کسی طلسمش نکرده؟؟؟ از اطرفیان آدم حسود دورتون نیس؟

نمیدونم عزیزم اخه با بچه چیکار دارن

شایدترسیده از چیزی 

نمیدونم