2777
2789

سلا م بچه ها دکتر برام لاپراسکوپی نوشته توبیمارستان دولتی هم انجام میده حالا میگه ۶میلیون هزینه دستمزد هست یعنی ۶تومن زیر میزی خیلی ناراحتم ک چرا ایناکه ازلحاظ مالی خوبن فکر مریض های بیچاره نمیکنه

یه پزشکی از بابام ۳۰ میلیون زیرمیزی خواسته بود😐😫

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

زیر میزی؟برو ی جای دیگه 

درسته هزینه های خدمات پزشکی زیاده ولی پزشک ها خیلی دوران تحصیل اذیت میشن 

رضا جان... می دانم که من لایق وصلت نیستم. می دانم که بار گناهانم سنگین است و سرم از خجالت افکنده. اما این بار نیز با این کوله بار سنگین از گناه و سر فکنده از شرم به درگاهت آمده ام. دست نیاز به سویت گشوده و دخیل بند ضریحت شده ام تا شاید قدری از آن ها کاسته شود. میدانم که آقایی میکنی و این بنده ی خطاکارت را دست خالی نمیرانی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پزشک داداشم شصت تومن فقط زیر میزی میگیره 😐🤌کجای کاری شما

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

مامان منم تو بیمارستان خصوصی عمل داشت ۳میلیون زیر میزی گرفت گفت تا نزنید عمل نمیکنم دکتر آقا بود ولی پول رو به اسم خانوم کارت به کارت کردیم فک کنم زنش بود .البته دوسال پیش 

یعنی منم مامان میشم 😔

زیر میزی؟برو ی جای دیگه  درسته هزینه های خدمات پزشکی زیاده ولی پزشک ها خیلی دوران تحصیل اذیت م ...

چونکه اذیت میشن دوران دانشجویی باید ازخون مردم جبرانش کنن..من باشم ازش فیلم میگیرم وو میفرسمش ختنه گری کنه

پزشک داداشم شصت تومن فقط زیر میزی میگیره 😐🤌کجای کاری شما

من ۱۰۰ میلیون هم شنیدم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

حالا من اگرپول داشته باشم خودم بخام بددکتر بدم یچی ولی وقتی ندارم و زورکی باشه چیکارکنم.....خدا خودش جای حق یروزی همه اینجور دکترا در پیشگاه خدا شرمنده بشن به هرحال منم اخرش پیش یکی دیگه میرم ولئ روزی رومیبینم که شرمندگیش رو

چونکه اذیت میشن دوران دانشجویی باید ازخون مردم جبرانش کنن..من باشم ازش فیلم میگیرم وو میفرسمش ختنه گ ...

نمی گم زیر میزی حق شونه که اتفاقا خیلی کار غیر انسانی ای هست جدا از این می گم هزینه خدمات پزشکی همون تعرفه اعلام شده ام خیلی زیاده

رضا جان... می دانم که من لایق وصلت نیستم. می دانم که بار گناهانم سنگین است و سرم از خجالت افکنده. اما این بار نیز با این کوله بار سنگین از گناه و سر فکنده از شرم به درگاهت آمده ام. دست نیاز به سویت گشوده و دخیل بند ضریحت شده ام تا شاید قدری از آن ها کاسته شود. میدانم که آقایی میکنی و این بنده ی خطاکارت را دست خالی نمیرانی.
من ۱۰۰ میلیون هم شنیدم

اره مهم اینه اون عمل رو فقط یه دکتر انحام میده یا نه اینطوری ادم میتونه چندتا دکتر بره شاید نرخ اونا کمتر باشه

الان دکتر داداشم فقط همون اون عمل رو انجام میده و ما حقیقتا هرچییییی گفت باید بدیم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........