2777
2789
عنوان

خسته شدم از ناامیدی از جواب منفی😞

417 بازدید | 26 پست

۱۷ماهه اقدامم .تنبلی شدید دارم .خسته شدم از بس آزمایش دادم و منفی بوده .این ماه دوباره عقب انداختم دیروز موعدم بود ولی نشدم .علائم و دردای پریودی دارم چند روزه طوری ک حس میکنم الان پریود میشم ولی نمیشه .دیروز تاپیک زدم چن نفر گفتن ممکنه علائم بارداری باشه .تو دلم یه نور امید اومد ولی تا یاد دفعه های قبلی افتادم که چقد عقب انداختم و با هزار امید و ارزو رفتم آزمایش دادم منفی و بود و هزار بار شکستم میگم بازم توهم زدم.چون اکثرا مواقعی که عقب مینداختم علائمم بیشتر شبیه باردار ها بود تا این سری .این سری بیشتر شبیه پریوده و اینکه این ماه ترشحات سفید رنگ کشدار زیاد داشتم ماه های قبل نداشتم .نمیدونم چیکار کنم ناامیدم از زمین و زمان و خدا و پیغمبر دست کشیدم فقط تو خودمم.هر بار هم که اینجوری میشم بیشتر میشکنم .خواهشا برا آرامش دلم دعا کنید💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توکلت به خدا باشه یعنی اصلا بهش فکر نکن خوش باش علت اصلی هم میتونه استرس زبادی باشه،اگه ولش کنی ان شاالله این روزا باردار میشی

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

عزیزم نا امید نباش. ‌‌..اینماه تا قبل از پریودی از زیر ناف با روغن سیاه دانه رحمت و شکمت رو قشنگ ماساژ بده.انشالله بارداری...اگه این ماه نشد مطمئن باش هرکی این رو امتحان کرده تا ماه سوم باردار شده

برای شادی روح پدرم صلوات

منم همین علائمو داشتم و یه سال اقدام بودم ولی دکتر نرفته بودم دکتر که رفتم لتروزول داد با امپول hcg  دقیق طبق گفته هاش مصرف کردم باردار شدم و علائم شمارو داشتم فک میکردم میخوام پریود شم ولی نمیشدم و ترشح سفید ولی استرس نداشتم استرس و نا امیدی اصلا خوب نیست

I’m happy 😆 
چند روز عقب انداختی؟

قبلا پریودام سی روزه بود دورش چند ماه بود قاطی شده بود و دو سه ماه یبار لکه بینی داشتم .ماه پیش دکتر امپول پروژسترون داد روز ۲۸ پریود شدم .ولی امروز روز ۳۱ هست و من حدود چهار روز میشه دردای پریودی دارم.این ماه کلومیفن خوردم و تقریبا از دهم پریود دردای خفیف داشتم زیر شکمم که بعد بیستم قطع شده بود 

توکلت به خدا باشه یعنی اصلا بهش فکر نکن خوش باش علت اصلی هم میتونه استرس زبادی باشه،اگه ولش کنی ان ش ...

قبلا خیلی استرس داشتم حدود چهار پنج ماه بود ک کلا بیخیال شده بودم ولی از دیروز دوباره استرس افتاده به جونم ولمم نمیکنه شب از استرس نتونستم بخوابم تکرر ادرار هم گرفته بودم

عزیزم بارداری  برام دعا کن .خدا شاید صداتو شنید منو که کلا ول کرده

اینجور نگو هر موقع من ناشکری میکردم شوهرم دعوام میکرد میگفت میده به وقتش.ایشالا که زودتر باردار میشی انتظار خیلی بده

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
عزیزم نا امید نباش. ‌‌..اینماه تا قبل از پریودی از زیر ناف با روغن سیاه دانه رحمت و شکمت رو قشنگ ماس ...

با وازلین ماساژ میدم شبا تقریبا یه ماهه.مرسی از راهنماییت عزیزم روغن سیاهدانه میگیرم پس بجاش😘

منم همین علائمو داشتم و یه سال اقدام بودم ولی دکتر نرفته بودم دکتر که رفتم لتروزول داد با امپول hcg ...

من پارسال یه دکتر دیگه میرفتم کلومیفن و امپول زیر جلدی داد جواب نداد گفت بیا بنویسم برو عکس رنگی ترسیدم نرفتم حدود شش ماه دیگه دکتر نرفتم فقط متفورمین میخوردم از شهریور میرم یه دکتر دیگه این اولین ماه بود که داروشو مصرف کردم 

با وازلین ماساژ میدم شبا تقریبا یه ماهه.مرسی از راهنماییت عزیزم روغن سیاهدانه میگیرم پس بجاش😘

روغن سیاه دانه چون گرمه باعث میشه تخمدان‌ها فعال بشن و کیست هات هم برطرف میشن.وازلین که به کارت نمیاد عزیزم

برای شادی روح پدرم صلوات
اینجور نگو هر موقع من ناشکری میکردم شوهرم دعوام میکرد میگفت میده به وقتش.ایشالا که زودتر باردار میشی ...

انشالله❤️ واقعا بده گاهی وقتا ارزوی مرگ میکنم انقد فشار روحی بهم وارد میشه

روغن سیاه دانه چون گرمه باعث میشه تخمدان‌ها فعال بشن و کیست هات هم برطرف میشن.وازلین که به کارت نمیا ...

تو اینستا دکتر تاجیک میگفت یا با روغن سیاهدانه یا وازلین ماساژ بدین منم فکر میکردم فقط ماساژش مهمه دیگه تنبلی کردم وازلین داشتم نرفتم روغن سیاهدانه بگیرم .حتما میگیرم مرسی از راهنماییت عزیزم❤️