2777
2789
عنوان

زیاد زنگ زدن

265 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها خوبین وقتتون بخیر خوشگلا

راستش من یه مشکل خیلی بزرگ دارم من همش با عشقم تماس میگیرم همش پیام میدم اونم میده ها ولی نه به اندازه من دیگه ازدست خودم خسته شدم هرلحظه استرس اینو دارم نکنه براش اتفاقی بیفته چون من واقن عاشقشم یک لحظه رو بدون اون نمیتونم تصور کنم خیلی حالم بد میشه وقتی جواب نمیده شده بعضی وقتا تا صدبارم تماس گرفتم اونم خوابش خیلی سنگینه دیر جواب گوشیو میده روانپزشکم رفتم قرص داد ولی فایده ای نداره واقن دارم روانی میشم دیگه کمکم کنید خواهشا مرسی ممنون از لطف همگیتون عزیرای دلم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با این کارت دورش میکنی از خودت چون قانون مرد جماعت اینه زیاد پیگرش باشی در میره از دستت راحتش ب ...

عزیزم مامانش غلط زیادی بکنه که بخواد مثل من بهش نزدیک بشه مامانش اتفاقا خیلیم حسودی رابطمونو میکنه چون عشقم خیلی بهم اهمیت میده ولی به اون نه اصلا چون کارایی کرده که خودشو لزچشم انداخته پسرش بهش رو نمیوه کلا 

اینطوری اونو خسته میکنی  چی میخواد بشه عزیزم انقد نگران نباش

ابجی همش فکرای منفی میزنه به سرم مثلا نکنه یهو ولم کنه بره نکنه یهو خیانت کنه نکنه یهو بایکی دعواش بشه بزننش چیزیش بشه نکنه زبونم لال شب بخوابه صب بیدار نشه نکنه یهو بلایی سرش بیاد و......

باور کن داغونم همین الانکه خوابیده نزدیک 20بار تماس گرفتم خودشم میگه اینجوری خودتو اذیت میکنی یبار تماس گرفتی جوابتو ندادم بعدا خودم تماس میگیرم هزارتا فکر ناجور میزنه به سرم سه ساله باهمیم فرض کن تواین سه سال چی کشیدم دیگه رسما روانی شدم کارم به تیمارستان نکشه خوبه واقن 

ابجی همش فکرای منفی میزنه به سرم مثلا نکنه یهو ولم کنه بره نکنه یهو خیانت کنه نکنه یهو بایکی دعواش ب ...

عزیزم شما وسواس فکری زیادی داری فک کنم اگه روانشناست تاثیری نداشته عوضش کن شاید اصن اشتباهیی مشکلتو تشخیص داده باشه

حتما حتما برو پیش یه مشاور دیگه

بعد یه چیزی بهت میگم اینا همه بازی ذهن ما آدماس وگرنه درواقعیت همچین اتفاقاتی اصلا نمیفته 

هرکاری میکنم تا این عادت ازخودم دورکنم هربار قسم میخورم ولی باز وسوسه میشم و تماس میگیرم باهاش انگار مریضم واقن دارم نابود میشم ولی چیکار کنم که شده عادتم خدا منو بکشه فقط همین 

عزیزم شما وسواس فکری زیادی داری فک کنم اگه روانشناست تاثیری نداشته عوضش کن شاید اصن اشتباهیی مشکلتو ...

اره واقن فک کنم مشکل همینه دیشب گفت گوشیمو میزنم شارژ دو دیقه نشده تماس گرفتم گفتم چرا بامن تماس نمیگیری پیام نمیدی بهم گفت خودت مگه نگفتی برو گوشیتو بزن شارژ وقتی گوشیم تو شارژه چطوری باهات تماس بگیرم یا پیام بدم اخه چرا اینجوری میکنی از هم دوریم یعنی شهرامون دوساعت ازهم فاصله داره نمیدونم چیکار کنم چه خاکی توسرم بریزم دیگه خسته شدم 

اره واقن فک کنم مشکل همینه دیشب گفت گوشیمو میزنم شارژ دو دیقه نشده تماس گرفتم گفتم چرا بامن تماس نمی ...

اروم باش عزیزم همینکاری که بهت گفتم انجام بده دنبال یه مشاور خوب باش فقط

ایتطوری خودتم اذیت میشی

الان خوابه 20بار تماس گرفتم باهاش وسوسه میشم باز تماس بگیرم وقتیم جواب نمیده استرس میگیرم گریه میکنم انگار چیزیو گم کردم صداشو که میشنوم اروم میشم حالم خوب میشه کاملا