میخوام برنج دودی رو با یه برنج دیگه قاطی کنم اخه دودیه کمه
باهم بخیسونمشون؟با هم ابکش کنم؟؟
۱۱۲۲۸…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم�
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
۱۱۲۲۸…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم�
من عزیزم از همون اول قاطی میکنم با هم خیس میکنمو میپزم
نسبتش هگ باید کمتر باشه.من ۳ پیمونه برنج معمولی ۱ پیمونه برنج دودی میزنم
با هم مهربان باشیم (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم...همگی پایدار،بهترینای دنیا)