2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی راحت گرفتم هرکاری میکردم باز میچشبید بیار فلفل زدم دیگه اصلا نیومد سمتم 
با اینکه خیلی وابسته بود شبا بدون شیر نمیخوابید
کاربری دهم😏. از خفه خون گرفتگان.                      فقط هیسسسسسس.                        ایرانی فریاد تمیزند.              
من خیلی راحت گرفتم هرکاری میکردم باز میچشبید بیار فلفل زدم دیگه اصلا نیومد سمتم  با اینکه خیلی ...

گریه نمیکرد شبا چی نصف شبا؟ چجوری میخوابید

خداجونم منو به ارزوهام برسون☺

یه چیز تلخی هست اسمش نمیدونم از عطاری بگیر 

خواهرم اینجوری گرفت چسب زخم فایده نداشت

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
دیگه نمیاد سمتش؟ موقع خواب چی اخه زیر سینه میخوابه

آنقدر خستش کن کنارش دراز بکش واسش شعر بخون قصه بگو تا یادش بره 

کاربری دهم😏. از خفه خون گرفتگان.                      فقط هیسسسسسس.                        ایرانی فریاد تمیزند.              
دیگه نمیاد سمتش؟ موقع خواب چی اخه زیر سینه میخوابه

تو روز اینکارو بکن شبم چسب روش باشه

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن....دنیا پر از حساب کتابه....!!!!!💯♻️

چسب برق ک سیاهه هم میشه زد مثلا بزن بگو وای لولو خوردتش اوف شده درد داره مامانی گناه نداره اگه بخوری مریض میشی😥

وای ک چقد سخته از شیر گرفتن بچه،،بچه یه سریا هستن بچه رو عادت میدن به کیک یا شکلات یاهرچیز دیگه نصف شب،اصلا عادتش نده که بیچاره میشی،یه زن عمویی دارم بچشو عادت داده بود کیک نصف شب یبار خونه ما بودن نداشت مغازه بسته بود از ساعت دو شب گریه گرد تا صبح ک هوا روشن شد براش گرفتن☹️

گریه نمیکرد شبا چی نصف شبا؟ چجوری میخوابید

نه فقط یه شب اذیت کرد باز فلفل زدم 

چسب زخم واسه من فایده نداشت رژ زده بودم بعد چسب میگفت اول شده چسب رو باز می‌کرد باز می‌خواد فقط فلفل جواب داد

چسب برق ک سیاهه هم میشه زد مثلا بزن بگو وای لولو خوردتش اوف شده درد داره مامانی گناه نداره اگه بخوری ...

چجوری از پوشک بگیرم؟

خداجونم منو به ارزوهام برسون☺