2777
2789

من همههه چی رو امتحان کردم. چسب زدم ماده تلخ زدم و غیره درسته نمیومد سمتم ولی دو سه روز فقط جیغ میزد ۲۴ ساعته و توی سه روز شاید ۵ ساعتم نخوابید.

اخر با انار و یاسین و اینا گرفتم و به طور معجزه اسایی فراموش کرد شیر رو و دیگه شبا تا صبح خودش میخوابید.

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همههه چی رو امتحان کردم. چسب زدم ماده تلخ زدم و غیره درسته نمیومد سمتم ولی دو سه روز فقط جیغ میزد ...

انارو یاسین چجوریه؟نشنیدم

خداجونم منو به ارزوهام برسون☺
چسب برق ک سیاهه هم میشه زد مثلا بزن بگو وای لولو خوردتش اوف شده درد داره مامانی گناه نداره اگه بخوری ...

بچه من بود کتکه رو میخورد😂😂😂😂😂

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن....دنیا پر از حساب کتابه....!!!!!💯♻️

اونایی که بچه هاشون خیلییییی وابستن رو نمیشه راحت با چسب و فلفل و اینا گرفت. پسر من شبا زیر سینه میخوابید حتی رو پا و بغل و اینا هم نه اصلا بهش دست میزدیم جیغ میزد. تا صبحم ده بار برا شیر پامیشد.

معمولا بچه هایی که به دو روش میخوابن راحتتر میشه از شیر گرفت چون یه روش جایگزین هست

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
شما چجوری از پوشک گرفتی؟

دو و نیم سالگی گرفتم اصلا سعی نکن زود بگیریش همین دو نیم تا سه بهترین تایمه

دختر من خودش وقتی پی پی داشت میگفت مامانی پی پی پوشکش رو باز میکردم میرفت دسشویی دیگه از اون روز اصلا پوشکش نکردم فقط دوبار جاشو شبا خیس کرد باهاش آروم حرف زدم گفتم مامانی شبا وقتی جیش داری مامانی صدا کن 

کلا سر این موضوع اذیتم نکرد

فقط نباید سخت بگیری ممکنه یکی دوبار تو خونه جیش کنه ولی هر وقت تو دسشویی کارشو انجام داد تشویقش کن براش جایزه بخر تا یاد بگیره❤️

کاربری دهم😏. از خفه خون گرفتگان.                      فقط هیسسسسسس.                        ایرانی فریاد تمیزند.              

من برای پسرم چسب برق زدم،اومد نگاه کرد گفت اوه شده رفت،چندبار در طول روز همین کار کرد،هی نگاه میکرد میرفت،

برای شب یکی دو شب تو خواب دادم بهش بعدش کلا قطع کردم،چند شب بیدار میشه گریه می‌کنه بغلش کن،بخوابونش،کم کم عادت می‌کنه

اونایی که بچه هاشون خیلییییی وابستن رو نمیشه راحت با چسب و فلفل و اینا گرفت. پسر من شبا زیر سینه میخ ...

بچه من زیر سینه میخوابه متاسفانه پستونکم میخوردا ولی یماه پیش گرفتم ازش

دو و نیم سالگی گرفتم اصلا سعی نکن زود بگیریش همین دو نیم تا سه بهترین تایمه دختر من خودش وقتی پی پی ...

ای خواهر سه ماهه شروع کردم منه نادون😔تاپیکا قبلم ببین

به اناریاسین خوندی؟

اره البته کار های دیگه هم داره