2777
2789
عنوان

یک‌سالگی و هفت کیلو بودن!!!!!؟؟؟؟

847 بازدید | 17 پست

دختر یکسال و دو ماهم هفت کیلوعه هرکاری میکنم لب به غذا نمیزنه شیر نمیخوره راحت

ترو خدا بگین چیکار کنم واقعن دق مرگ شدم 

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️

یه هفته اصلا بهش غذا نده بعد دوباره از اول شروع کن ب غذا دادن از چیزایی هم ک دوس داره شروع کن. ب زور هم اصلا هیچی بهش نده. مهم دور سر هس اگه اون خوب باشه وزن اشکالی نداره اخه تو این سن دندون درمیارن همش کم میکنن

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهنشو بهش میدی؟ وزن تولدش چقدر بوده؟ دکتر به من میگفت یک سال دوبرابر وزن توددش باشه طبیعیه

دوکیلو ونهصد

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
وای ک من یکی ردددد دادم از دست دخترم ،ایشونم هیچی نمیخوره البته فقط شیر میخوره ک دیگه شیر جواب گو نی ...

چند سالشه چند کیلو

وای ک من یکی ردددد دادم از دست دخترم ،ایشونم هیچی نمیخوره البته فقط شیر میخوره ک دیگه شیر جواب گو نی ...

چند سالشه چند کیلو

۱۸یکسال و ۶ماهگی ۱۱کیلو بود الان چند ماه گذشته بنظرم لاغر تر شده

به نظرت لاغر شده یا وزنش پایین اومده تو گفتی ۷ کیلوعه!!!

منم دخترم یک سالگی همین وزن بود الان که سه سال و نیم ۱۳ و خورده ایه به نظرم طبیعیه وزنش

سلام عزیزم لیستو گذاشتم نتونستم تگ کنم 

ختم از فردا شروع میشه🙏🏻🌸
انشاالله حاجاتتون برآورده بخیر بشه با شفاعت ۱۴ معصوم و عنایت پرودگار الرحمن الراحمین❤️🤲🏻 

لطفا از لیست اسامی که  گذاشتم اسکرین بگیرین تا داشته باشین🌹

لطفا هر روز به خاطر بسپارین تا مدیونی پیش نیاد 🙏🏻

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10079792/چله-دعای-توسل-برای-حاجات 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

عزیزم اگر دستتون اگزما زده برید جای یه. دکتر پوست خوب ..من خودم سجاد ۱تو مشهد رفتم پیش به دکتر بهم کرم دست ساز داد سریع خوب شد و دیگه برنگشت

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...