2777
2789
عنوان

برا اینکه زایمان بدون درد و راحتی داشته باشیم چه راهکارهایی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 9639 بازدید | 114 پست
من ۲۵هفتمه

پس زوده عزیزم من فکر کردم36هفته ای

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ادرس دکترتو میدی؟؟؟دکتر خوبی بود؟

بزن گوگل میاد آدرسش 

معمولی بود موقع زایمان نشسته بود فقط نگاه می‌کرد میگفت زور بزن همین بعدشم اینقدر تنگ بخیه زد که تا یکسال نمیشد رابطه داشته باشم دیگه بعد یکسال با کلی درد و روغن راه و باز کردبم😅 الان ولی خوبه دیگه راحتم حتی از قبل خیلی جمع تر شده عالیه حتی دیرتر ار.ضا میشم ببخشید رک گفتم سر همین همش دعاش میکنم 

ولی سر بچه اول دکترم خیلی خوب بود کمک می‌کرد هم با حرف زدن هم راهنمایی میکرد

@muzic_fun_show در روبیکا
مرسی عزیزم دکتر اولیت اسمش چی بود؟

اولی پری برزگر بیمارستان مهر 

دومی هم بیمارستان مادر بودم آزاده احمدی

پری برزگر عالیه خیلی خوش اخلاق بود یکسره بالا سرم بود تا زایمان کردم یادمه همون موقع نزدیک عید غدیر بود اینم مامانش از مکه برگشته بود داشت تلفنی حرف می‌زد اونم با لهجه مشهدی میگفت میام الان مریض دارم

یعنی اینقدر دکتر بی ریا و مردمی بود اصلن خودشو نمی‌گرفت که دکتره 

@muzic_fun_show در روبیکا
نه گلم فقط طبیعی بیار  سزارین فاجعه است  منم مراقب نداشتم بچه دوم بود  ولی شوهرم ت ...

سزارین کردی که میفهمی فاجعه هس؟!!! 

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  

خوردن روزی یه قاشق روغن زیتون یعنی دیدم تو اطرافیان راحت زایمان کردن. موقع زایمان برا منم دعا کن خودم کیست اندومتریوما دارم اخرین سونوم پولیپ اندومتریوز گرید بالا همه جام درگیر کرده شوهرمم آزو اسپرمه. حسرت بچه دوم موند به دل منو وپسرم😢

فقط خدا و بس.... سخن و رفتار هر شخصی نشون دهنده شعور، شخصیت وفرهنگ ونوع تربیت خانوادگی  اونه. 
خوردن روزی یه قاشق روغن زیتون یعنی دیدم تو اطرافیان راحت زایمان کردن. موقع زایمان برا منم دعا کن خود ...

بچه داری؟ 

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
خوردن روزی یه قاشق روغن زیتون یعنی دیدم تو اطرافیان راحت زایمان کردن. موقع زایمان برا منم دعا کن خود ...

انشالا که خدا بهت یه نی نی پسر و دختربده حتمن عزیزم  😘 برات دعا میکنم

ممنونم منم برات دعا میکنم راحت زایمان کنی وخودت وبچه ات هردوسالم باشین انشالله دختره یا پسر؟ اولی چیه؟ 

فقط خدا و بس.... سخن و رفتار هر شخصی نشون دهنده شعور، شخصیت وفرهنگ ونوع تربیت خانوادگی  اونه.