2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان یه دوست پیشنهاد میکنم شروع کنید ❤ خود من هم خیلی از مشکلاتمو با کتابا حل کردم

اخه الان باردارم بی حوصلم الانم که دکتر یه ورق دارو نوشته که کلی هزینش میشه کلا دلم یه جوریه

خواهرای عزیز اگه کسی شیرخشک اضافه داره کمکم کنه ممنونم 
من در حد کتابخونه کوچیک دارم...دوستش دارم ولی متوجه منظورت نشدم.... چرا باید کتاب بخونیم؟

خیلیا میگن وقتی پی دی اف و کتاب صوتی هست چرا کتاب چاپی بگیریم

به نظر شما چرا ؟

خوره کتاب 🤓📚
چقدر عالی 😍 ممنون که بهم گفتی اگه دوست راجب کتاب بادام برام بگو 

🤍🤍🤍

بادام راجع به یه پسر یچه ای بود که قسمت احساسات مغزش اصلا کار نمیکرد، برام خیلی جالب بود که دنیا رو از دید یک نفر که هیچ حسی نداره ببینم

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 
اخه الان باردارم بی حوصلم الانم که دکتر یه ورق دارو نوشته که کلی هزینش میشه کلا دلم یه جوریه

ایشالا که فرزندتون سالم به دنیا بیاد 😍 پیشاپیش قدمش مبارکه ❤

میتونید از کتابای صوتی رایگان استفاده کنید

حتی شعر گوش بدید برای فرزندتونم خوبه :)❤

خوره کتاب 🤓📚
🤍🤍🤍 بادام راجع به یه پسر یچه ای بود که قسمت احساسات مغزش اصلا کار نمیکرد، برام خیلی جالب بود که ...

چقدر جالب 😍 حتما میخونمش ممنونم که راجبش گفتی 😍

خوره کتاب 🤓📚
ایشالا که فرزندتون سالم به دنیا بیاد 😍 پیشاپیش قدمش مبارکه ❤ میتونید از کتابای صوتی رایگان استفاده ...

بله ممنونم گلم

خواهرای عزیز اگه کسی شیرخشک اضافه داره کمکم کنه ممنونم