2777
2789
عنوان

ست سرویس بهداشتی

2299 بازدید | 25 پست

سلام.

دوستان من می خوام ست سرویس بهداشتی (جا مایعی،جا مسواکی و....) بخرم.

می دونم بنی هاشم منبعش هست.ولی ترجیحا می خوام ببینم جایی رو می شناسید که نمونه کار داشته باشه سفارش بدم برام بفرسته؟!

بعد اینکه،تو بنی هاشم جایی رو می شناسید که جنس خوب و قیمت مناسب داشته باشه؟!

ممنون میشم معرفی کنید بهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا من از این ستها خوشم نمیاد 🥴🥴🥴

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
چرا من از این ستها خوشم نمیاد 🥴🥴🥴

منم یسری شون رو می بینم به نظرم زشت میاد ولی جدیدا ترجیح میدم این چیزا رو هماهنگ بگیرم که به هم بیان.(حتی اگر ست همدیگه هم نباشه ولی یه هماهنگی ای داشته باشه.)

منم یسری شون رو می بینم به نظرم زشت میاد ولی جدیدا ترجیح میدم این چیزا رو هماهنگ بگیرم که به هم بیان ...

بله عزیزم‌هماهنگی خونه رو خوش سلیقه و منظم نشون میده

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
ممنون.🙏 البته چک کردم ولی به نظرم اومد شاید خوب نباشه.برا همین پرسیدم.ولی ممنون.

من پارسال از دی جی گرفتم، سرامیکی بود و ظاهرشونم کاملا سالم و زیبا بود اما اون موقع استفاده نکردم، حدود یه ماه بعد که جا مایعشو پر کردم همش پس میداد و تمام مایع دستشویی قطره قطره از بالای درش میریخت بیرون،مهلت مرجوعی هم تموم شده بود بنابراین اگه اینترنتی خریدین حتما این موردم چک کنید

💚💖