2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین چی کار کنم

96 بازدید | 5 پست

ده روز دیگه وقت عمل بینی دارم.ولی یه هفتس کمی گلودرد و ابریزش بینی دارم .صدامم گرفته.اگه تا اون موقع خوب نشم چی کار کنم.خطرناکه اینجوری عمل بشم؟؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دو سه روز استراحت کنی به خودت برسی اوکی میشه قطعا برای عمل خیلی بهتره چون عمل درواقع در زمینه ...

کاش بتونم استراحت کنم.اول همسرم گرفت همش سوپ درست میکردم و خرده فرمایش داشتن.بعد پسرم دوباره به اون برس تازه یکم خوب شدن من اصلا فرصت استراحت نداشتم و ندارم🥺🥺

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

کاش بتونم استراحت کنم.اول همسرم گرفت همش سوپ درست میکردم و خرده فرمایش داشتن.بعد پسرم دوباره به اون ...

الهی عزیزم❤️

اشکالی نداره وقت هست از فردا شرایط رو بگو و قطعا نیاره که استراحت کنی تا از بین بره چون ممکنه دوباره برگرده اگه کامل خوب نشی و دیگه شب قبل عمل نمیشه کاریش کرد ☹️

الهی عزیزم❤️ اشکالی نداره وقت هست از فردا شرایط رو بگو و قطعا نیاره که استراحت کنی تا از بین بره چو ...

اره.خیلی نگرانم که خوب نشم.اخه دو ماه پیش بهم وقت داده خدای نکرده کنسل شه خدا میدونه باز کی وقت بده بهم.باید کلی به خودم برسم و استراحت کنم راس میگی خاهر