2777
2789
عنوان

کالبد شکافی

10154 بازدید | 75 پست

بچها این قضیه کالبد شکافی چیه مثالش تو همه تایپیکا هست بم بگیدد بدونم

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر تاپیک زد گفت شغلش کالبد شکافیه و از تجربیاتش گفت 

حالا نیستش

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌
کهیر زدم نسبت به این کلمه 

😂😂😂یه تاپیک زدم یه بار 

گفتم به نظرتون قفلی بعدی چیه

از یه کاربر پرسیدم، گفت نمیدونم 

الان کالبد شکافی شده قفلی جدید

اون وقت راجع بع جن همه قفلی زده بودن

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
خب جواب یکی از سوالاشو بده ببینم😐🤌

همجا حرفشه

استارتر تاپیک آخر نی نی یار شب رو بخون گفته اگه کسی درمورد این موضوع تاپیک بزنه بدون تذکر تعلیق میکن ...

چجور پاکش کنم پستو تازه واردم