2777
2789

خدای عزیزم شکر که به درآمد رسیدم که یکی بزرگترین آرزوهام بود 

خدای عزیزم شکرت که بهم مادر دادی 

خدای عزیزم شکرت که آرامش دارم 

خدای عزیزم شکرت که بهم قیافه و اندام مناسب و زیبا دادی 

خدای عزیزم شکر روابط خوب و مثبت دارم 

شکرت بابت عشقم 

شکرت برای خانوادم 

شکر برای ...

شکرت ...

شکرت ...

شکر.....

شمام بگید😘🥰

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
هرموقع میرم دسشویی برای کلیه دم و دستگاهم خدارو شکر میکنم گلاب به روتون 😂

😂😂😂😂عجب لحظه زیبایی

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایاااااا شکرت بخاطر این بچه های نازیکه بهم دادی خدایا شکرت که همیشه هوامو داری😍😶

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

الهی از هر بلا دور باشه نعمت های زندگیت،خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که فهمیدم و همهی نعمت هایی که نفهمیدم،خودت ببخش شکر برای بزرگی و خوبیت.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

خدایا هزاران هزار بار شکرت که تو زندگیمون هر چی هست مال خودمونه. خدایا هزاران بار شکرت که اون خونه رو نخریدیم. هزاران بار شکرت ک جدا هستیم هزاران هزار بار شکرت  ک راهمون از بعضیا جداس

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

خدایا شکرت برای اینکه همیشه هوامو داری هرچقدرم بد باشم 

خدایا شکرت بابت حضور مادرم تو زندگیم 

خدایا شکرت بابت سلامتیم 

خدایا شکرت بابت ایمان و شناختی که نسبت به خودت انداختی تو قلبم 

خدایا شکرت بابت چهره و اندام مناسبم 

خدایا شکرت بابت حسای پاکی که بهم دادی 

خدایا شکرت بابت عشقی که تو دلم قرار دادی 

خدایا شکرت بابت همه داده و ها و نداده هات 

خدایا شکرت 

خدایا شکرت 

خدایا شکرت .

خدایا شکرت ک حس مادرشدن رو بهم فهموندی

خدایا شکرت ک با ارامش و بدون دغدغه تو خونه خودم کنار خانواده در حال خوابیدن هستم

خدایا شکرت ک همه اعضای خانواده م سالم و سلامت هستن 

خدایا شکرت بابت اون همه نعمت ک ب چشمم نمیان

خدایا منو ببخش امروز بچهام اعصابمو خراب کردن وباعث شدن ناشکریتو بگم.خدا روزی هزار بار شکرت

شنیدی میگن صد بار اگر توبه شکستی باز آ؟کار تو الان توبه بود،خیالت راحت از مهربونی و بخشندگی خدا،برای منم دعا کن خدا منو ببخشه و کمکم کنه،خدا بچهاتو برات نگه داره همیشه به محبت و شادی.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

خدایاشکرت که بهم ایمان و اعتقاد به خودت رو هدیه کردی

خدایاشکرت که منو لایق اعتقاد به ائمه اطهار کردی و اهل بیت رو پشتیبان خودم حس میکنم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

خدایا شکرت بهخاطر عشقم

خدایا شکرت بهخاطر پسرم 

شکرت بهخاطد خانوادم 

بهخاطر سلامتی که به خودم و خانوادم دادی شکرت

بهخاطر هوش و صبر و اخلاقم 

شکرت بهخاطر موقعیت و شغلم

خدایا شکرت که یکی یکی دارم به اهدافم میرسم

خدایا شکرت که داریم خونمون و می‌سازیم 

خدایا شکرت بابت همه ی نعمت هایی که بهم دادی و منم قدر میدونم

خدایا شکرت که معلم شدم 

خدایا بهخاطر پسر باهوشم شکرت

و درآخر شکرت که خوشبختم مرسی ازت 

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡