2777
2789

سلام .من زیاد شنیدم که وقتی ما دختر های مجرد میگیم خواستگار خوب نداریم بقیه میگن خب منتظر خواستگار نباش خودت یکی رو بگرد پیدا کن .اوکی؟

از اون طرف میایم نینی سایت و میگیم از ی آقایی خوشمون اومده .باهاش ارتباط برقرار  کنیم بهش زنگ بزنیم 

همه تون یک صدا میگین .نههههههههه خریت نکن و زنگ نزن و خودتو کوچیک نکن.

الان لطفا این تناقض رو برای من حل کنید.  ما چکار کنیم  

خودت بگرد پیدا کن یعنی یک پسر با کمالات رو به سمت خودت جذب کن ولی تو پیشنهاد نده بزار اون بیاد جلو

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن اس هم بده ولی به بهانه یه کاری،یه چیزی...

نه که اس بدی بگی عاشقت شدم و....

سنگین و رنگین

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
خودت بگرد پیدا کن یعنی یک پسر با کمالات رو به سمت خودت جذب کن ولی تو پیشنهاد نده بزار اون بیاد جلو

چطوری جذبش کنم مثلا ؟ چطوری خودم رو در معرض دیدش بذارم . چطوری برم تو کارش