2777
2789
عنوان

خانمایی ک طبیعی زایمان کردن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 63 پست
مرسی گلم من طبق آخرین سونو ۳۶ هفته و ۴ روزم طبق پریودیم و سونو اول ۳۵ هفته و ۴ روز

اگه میشد۳۷هفته عالی میشد ولی الانم بچت کامله انشالله زایمان راحتی داشته باشی 

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
اگ مقدماتش باشه ک به احتمال زیاد هست یکی دوهفته دیگ زایمان میکنم؟

والا زمانش معلوم نیست ولی من خودم رفتم معاینه دکتر گفت اوضات خیلی بده و اصلا نرم نشده دهانه رحمت بچمم خوب پایین نبود ولی دو روز بعد همین حرف زایمان کردم البته با پارگی کیسه اب رفتم بد دردا شروع شد 

انقد تجارب همه متفاوته معلوم نمیشه ولی در کل نشانه ها ینی بدنت داره اماده میشه دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه روده مگه درد میده، درد زایمان مثل پریوده همون ناحیه زیر شکم و لگنه و گرفتن و ول کردنه و منظمه و ب ...

میگن گل گاو زبون بخورم اگ درد زایمان باشه زایمان میکنم بنظرت بخورم؟

آره بادوش آب گرم بهتر میشه ولی باز میگیره ول میکنه پس من فردا میرم ببینم متخصصه چی میگ مرسی گلم

دکتر اگه وارد باشه فوری میفهمه من حتی وزن بچه مو سونو گفت دو و نهصد ولی دکترم تا معاینه کرد گفت سه و جهارصد پونصد و دقیقا سه و پونصد و هفتاد بود.  با معاینه میاد دستشون چه خبره. نگران نباش اگه زایمان اولته یهویی نمیشی من سومی را باردارم میترسم تو ماشین بیاد دنیا الان بیست و نه هفته و دوروزم

ن نخور شاید اصن وقتش نباشه روز قبلش گفتن اصن رحمت ن باز شده ن نرم.فرداش معاینه کردن دوسانت باز شده بود بزار وقتش دردا اینقد تندتندمیاد خودت میدوی بیمارستان

نه گل گاو زبون و زعفران خطر جدا شدن جفت داره الانم هنوز چهارهفته جا داری نخور اون مال کسیه که مثلا دوساعت سه ساعت دیگه زایمانشه

دکتر اگه وارد باشه فوری میفهمه من حتی وزن بچه مو سونو گفت دو و نهصد ولی دکترم تا معاینه کرد گفت سه و ...

بسلامتی بگذرونی الهی

والا من یبار تو ۳۲ هفته از درد شدید تا اتاق زایمانم رفتم یهو دردام از بین رفتن خدا بهم رحم کرد

از ۱۷ هفته بچم سفالیک شده

همش میاد پایین

سونو دیروز گفت خیلی اومده پایین خم و راست نشو اصلا

منم باردارم بارداری سوم... خدا کمکمون منه. من زایمان دومم خیلی کوتاه بود دوساعت کل دردام شد و با زور ...

واقعنی،انشالله برامنم راحت باشه جنسیت بچه ها ونی نی ت چیه

ن نخور شاید اصن وقتش نباشه روز قبلش گفتن اصن رحمت ن باز شده ن نرم.فرداش معاینه کردن دوسانت باز شده ب ...

الان تو شکمم همش صدا میده پاهامم نمیتونم تکون بدم هرطرفی میچرخم درد دارم اگ 

باشه پس نمیخورم🥺

نمیدونم ولی سونو ک دادم اوکی بود همچی بچه چون دکترم از کیسه آبش ترسید ینی لک ببینیم دهانه رحم ینی ت ...

اره ممکنه ازاون باشه. و اینکه گفتی توی خواب درد داری منم اینجوری میشدم دکترم ایزوپرین داد برا پیشگیری از زایمان زودرس ب تو چیزی نداد؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡