2777
2789

سلام خانوما خوبین؟

من هفته ۳۶ بارداری هستم از ۲۱ مهر انقباض گرفتم و درد پریودی تقریبا منظم هر ۱۰ دقیقه بیشتر انقباض بود ..رفتم بیمارستان نوار قلب دادم درد افتاده بود ولی کم بود گفتن اگ زیاد شد باز برم ..معاینمم کردن ولی نگفتم بازه یا بسته..بعد الان از فردای اون روز انقباضای شدید دارم و زیرشکمم خیلی درد میکنه اسهالم شدم..شکمم اومده پایین حس میکنم..ن میتونم روپهلو بخوابم ن راحت پاشمو بشینم ن درست راه برم..همشم دردش میزنه به مقعد و واژنم...ممکنه فازه اول زایمانم شروع شده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دردها به تدریج شدتشون بیشتر میشه و فاصله شون کمتر و زمانی که دراز می کشید و استراحت می کنید هم دردها ادامه داره، درد زایمان هست.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

من سر دخترم خیلی ماه درد داشتم حتی وقتی شوعرم میخاس بره مساافرت دردا یه نظمی گرفت 

ولی منطم نبودن حتی شب زایمانم دردام منظم نبودن 

ولی تجربه من اینه که درد زایمان چیزی شبیه به پریودی و مال من بیشتر تو کمرم بود این لگن درد ممکنه برای مقدماتش باشه 

بنظرم استرس نگیر ولی به دکتر بگو

اگر دردها به تدریج شدتشون بیشتر میشه و فاصله شون کمتر و زمانی که دراز می کشید و استراحت می کنید هم د ...

اره خیلی ولی درد پریودی نیس بیشترش انقباضو درده مثلا امروز فقط ۵ بار درد پریودی با ساعتای مختلف اومد سراغم 

ممنون..فقط وقتی معاینم کردن ۲۱ مهر دوروز لکه داشتم میترسم باز برم بیوفتم به لکه بینی

شاید این لک مال باز شدن دهانه رحم باشه دوباره برو دکتر تحت نظرشون باش یوقت هول هولی نشه همچی. پیشاپیش مبارکه🥺

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

شاید این لک مال باز شدن دهانه رحم باشه دوباره برو دکتر تحت نظرشون باش یوقت هول هولی نشه همچی. پیشاپی ...

نمیدونم ولی سونو ک دادم اوکی بود همچی بچه چون دکترم از کیسه آبش ترسید

ینی لک ببینیم دهانه رحم ینی تحریک شده؟