2777
2789
عنوان

رابطه زنو شوهری

1272 بازدید | 26 پست

بچها کمکم کنین که وابسته ب شوهرم نباشم و عاشق احوال خودم باشم مثل اون که چسبیده ب خانوادش منم دلم بخاد بیشتر پیش خانوادم باشم توروخدا بهم بگید عقلم بیاد سرجاش ی تلنگری بشه برام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتو دوست داشته باش عاشق خودت باش باور کن وقتی که تو خودت رو دوست داشته باشی همه دوستت دارن وقتی یه شخصیت قوی داشته باشی اونوقت شوهرته دایم دنبال ابراز علاقه و وقت گذراندن باهاته

با تمرین میشه.مثلا هر وقت دلت خواست بهش زنگ بزنی یا داوطلبانه بری پیشش   خودت رو مشغول کن.به مطالعه در مورد شخصیت خانمها و عواطف شون و...کلا بزن نت.سرچ کن.مطالب خوبی داره

شما تشکیل زندگی دادین و زندگی خودتونو دارین طرز تفکرتون کاملا اشتباست بیشتر وقتتون باید برای خونه و ...

من تو خونه تنها بمونم منتظر ک اقا از خونشون بیاد وقتی اون نمیخاد منم از اجبار میرم بخدا خونه بابام 

من تو خونه تنها بمونم منتظر ک اقا از خونشون بیاد وقتی اون نمیخاد منم از اجبار میرم بخدا خونه بابام&n ...

کار همسرتون هم اشتباست سعی کنین ایشونو متوجه اشتباهشون کنین و مشکل رو حل کنین نه اینکه شماهم…البته ببخشید قصد جسارت ندارم گل

واسم دعا کنید🤲🙏
کار همسرتون هم اشتباست سعی کنین ایشونو متوجه اشتباهشون کنین و مشکل رو حل کنین نه اینکه شماهم…البته ب ...

عشقم فایده نداره خیلی گفتمش از مادرش یاد گرفته اونم همینجوری بود تا وقتی مادرش زنده بود همش خونشون بود