یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
میگه حضورش تو خونه احساس میکنم .مثلا تو اتاق خوابن یه زن تو آشپز خونه صوت ملایمی داره یه جور مثل آهنگ خوندن، بعدش هر وقت از بیرون میام صدام میزنه سمیههه برمیگردم به طرف صدا دیگه نیستش.
میگه یه شب تو پذیرایی محکم گوزید میگه شوهرم از اتاق دراومد سمیه چه وضعشه برو دستشویی!میگه گفتم اونه باور نکرد. میخوابم یه نفر تو گوشم میگه من مواظبتم...چشمام باز میکنم کسی نیست
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
میگه حضورش تو خونه احساس میکنم .مثلا تو اتاق خوابن یه زن تو آشپز خونه صوت ملایمی داره یه جور مثل آهن ...
وای خدا گوزید😳🙄 دختر خالت باید بره پیش روانپزشک
همزاد عاشق گوزوووووو😅😂🤣 یا خداااااا
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*
وای خدا گوزید😳🙄 دختر خالت باید بره پیش روانپزشک همزاد عاشق گوزوووووو😅😂🤣 یا خداااااا
دختر عمم😅 میگه رفتم دعا نویس گفته مواظبته اذیتی نداره
اینا تو راه شمال تصادف کردن سمیه میگه انگار تو گوشم گفت نترس مواظبتم از شونه هام محکم گرفت منو از ماشین پرت کرد رو تپه خاکی کنار جاده
بعدش ماشین آتیش گرفته. شوهرش کمی سوخت و بچش ولی سمیه اصلا
دختر عمم😅 میگه رفتم دعا نویس گفته مواظبته اذیتی نداره اینا تو راه شمال تصادف کردن سمیه میگه ...
باور کن دختر عمه ات روانپزشک لازمه
از اوناست که میگه ال میاد بچمو ببره
بختک میفته روم فلان شکلیه😅😂
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*
باور کن دختر عمه ات روانپزشک لازمه از اوناست که میگه ال میاد بچمو ببره بختک میفته روم فلان شکلیه😅 ...
شاید😂 ولی اصلا دروغگو نیست اینهمه سال میشناسمش