2777
2789

مرغو دوسه تا تیکه چیدم توی ماهیتابه با سیب زمینی و پیاز و فلفل دلمه و گذاشتم رو توستر با دمای ۲۰۰درجه،چقدر وقت طول میکشه تا بپزه؟المنتای بالا و پایینم روشنه،اگه طول میکشه خیلی که درش بیارم..

بیست دقیقه حدودا

حواست هم باشه نسوزه 

اگه دیدی داره میسوزه درجه اش کمتر کن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بیست دقیقه حدوداحواست هم باشه نسوزه اگه دیدی داره میسوزه درجه اش کمتر کن

جدی؟ی تیکه رون با ی تیکه سینس،تو قابلمه ۳ساعت طول میکشه بپزه اینو نمیدونم چند درجه بزارم تامغز پخت بشه...تو نت زده یک ساعته میپزه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ی تیکه رون با ی تیکه سینس،تو قابلمه ۳ساعت طول میکشه بپزه اینو نمیدونم چند درجه بزارم تامغز پخت ب ...

چون المنت بالا پایین روشنه و دما هم ۲۰۰ هست زودتر میپزه ولی حواست باشه نسوزه و مغز پخت هم بشه بعد بیست دقیقه چک کن اگه نپخته بود بیشتر بذار 

بستگی به سایز مرغ و مرینت کردن و....هم داره 

حالا این بار که پختی دستت میاد تایم و دما

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲