2777
2789
عنوان

خانومای باتجربه و دوراندیش بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فروختم ماشین خریدم خیلی برام باارزش تر از طلاست 

بخدا بعضیاشون روب عد ۶.۷سال هنوز یکبارم استفادت نکردم ولی خب یکم استرس دارم

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه هرگز به هیچ عنوان  ماشین افت میکنه  میخوره اینور اونور از ارزشش کم میشه ولی طلا هر ر ...

اندازه خرید خونه نیست

به ماشین خیلی نیاز دارم البته صبرکنم میتونم‌وامی چیزی بگیرم بعد ماشین بخرم نیمدونم چیکارکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عقاید و نظرات فرق میکنه. خیلیا دوس دارن لذت زندگیو ببرن و اولویتشون سرمایه گذاری و پول زیاد کردن نیست

ولی من ب شخصه دوس دارم سرمایه داشته باشم پس انداز داشته باشم و واقعا حاظر نیستم سرمایمو خرج کنم وقتی مطمئنم دیگه جاش نمیاد

ماشین واقعا سرمایه جالب توجهی نیس

من یه مثال بزنم براتون

شما فرض کن تورم نداشته باشیم و نرخ ثابت باشه

اگر شما امسال 200 ملیون طلا بخری سال بعد طلای شما ارزشش کم نمیشه و ثابته

ولی اگر امسال200 ملیون ماشین بخری سال بعد چون یک سال کار کرده اصطحلاک ماشین حساب میشه و قیمتش میفته حالا فرض بگیر جایی هم خورده باشه و رنگ و اینا داشته باشه. خیلی افت میکنه

اندازه خرید خونه نیست به ماشین خیلی نیاز دارم البته صبرکنم میتونم‌وامی چیزی بگیرم بعد ماشین بخرم نی ...

ب نظرم برای ماشین وام بگیرید بهتره 

هم ماشین دارید هم طلا دوتاشو دارید خیلی بهتره ک 

ب نظرم برای ماشین وام بگیرید بهتره  هم ماشین دارید هم طلا دوتاشو دارید خیلی بهتره ک

درسته ولی خب همون قسط وام ذو میتونم ماهیانه بجاش طلا بخرم

یعنی الان طلاهامو بفروشم ماشین بخرم بعد هرماه حقوقم رو بذارم برای طلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عقاید و نظرات فرق میکنه. خیلیا دوس دارن لذت زندگیو ببرن و اولویتشون سرمایه گذاری و پول زیاد کردن نیس ...

دوستم کل پس اندازشو داد ماشین صفرخرید به هفته نرسید تصادف کردن باهاش بنده خدای با یک سوم قیمت هم نتونست بفروشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درسته ولی خب همون قسط وام ذو میتونم ماهیانه بجاش طلا بخرم یعنی الان طلاهامو بفروشم ماشین بخرم بعد ه ...

مطمئن باش وقتی طلاتو فروختی و ماشین خریدی انقد خرج و مخارج پیش میاد ک دیگه چیزی نمیمونه ک بری طلا بخری

ولی قسط وام رو مجبوری بدی

مطمئن باش وقتی طلاتو فروختی و ماشین خریدی انقد خرج و مخارج پیش میاد ک دیگه چیزی نمیمونه ک بری طلا بخ ...

اره درست میگید خودمو هم میشناسم برای اینکه پس انداز کنم همیشه از روز اول کاریم رفتم قرعه کشی ثبتنام کردم تا قسط بدم وگرنه جمع نمیکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و من توصیم اینه ماشین کار کرده ولی سرحال بگیر

چون ماشین صفر واقعا دیگه پول الکی زیاد دادنه

چون ماشین صفر خراش برداره کلی ازش میفته

ولی دیگه ماشین کارکرده دیگه یجاییم سابید ککتم نمیگزه

و من توصیم اینه ماشین کار کرده ولی سرحال بگیر چون ماشین صفر واقعا دیگه پول الکی زیاد دادنه چون ماش ...

اره تصمیمم همینه چون فقط باهاش تا مهدکودک بچه ها و سرکار میرم اصلا مدلش و ....مهم نیست برای شلوغی داخل شهر هرچی کهنه تر بهتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره درست میگید خودمو هم میشناسم برای اینکه پس انداز کنم همیشه از روز اول کاریم رفتم قرعه کشی ثبتنام ...

همه همینن اخه تو این وضع بد اقتصادی انقدر خرجای مهم پیش میاد ک ادم نمیتونه با حتی یه ملیونش بره طلا بخره. 

و من توصیم اینه ماشین کار کرده ولی سرحال بگیر چون ماشین صفر واقعا دیگه پول الکی زیاد دادنه چون ماش ...

ممنون عزیزم بابت وقتی که گذاستی خیلی استفاده کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40