2777
2789
عنوان

زنگ زدن زن همسایه به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 40 پست
خیلی ناپخته رفتار کردم خودمم واقفم اصلا تو این چندساله رفتاری نکردم که فک کنه حساسم بهش و هوا برش د ...

عزیزم مگه قبلا چیزی از شوهرت دیدی که حساس شدی?

الان با این رفتارت هم به شوهرت تهمت زدی هم اون خانم.خودت نشده سر مسعله ای به اقایی زنگ بزنی?

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
میدونه خودش  من گفتم فک کن تو خونه نیستی و شوهر اونم خونه نیست من زنگ بزنم شوهر اون برای اتفاق ...

خوب شاید کار واجب داشته  من که تازه عروسم والا چون از شوهرم مطمئنم کلی هم همسایه زنگ میزنه بهش اصلا ناراحت نمیشم چون از مردم مطمینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقای پنجاه و هفت ساله ثروت و مکنت و جایگاه اجتماعی خیلی بالا 

عقل کل فامیل!!!

تنها چیزی که برای دفاع گفت این بود اولش اصلا به قصد ارتباط نبود صرفا درمورد مسایل شرکت بود!!

عزیزم مگه قبلا چیزی از شوهرت دیدی که حساس شدی? الان با این رفتارت هم به شوهرت تهمت زدی هم اون خانم. ...

من اگه کاری هم با کسی داشته باشم که امکانش باشه با خانم صحبت کنم هیچوقت به آقا یا همسرش زنگ نمیزنم

بخدا اگه آزادی بشه همه زنو مردا از هم طلاق میگیرن🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واسه یه زنگ‌زدن اینجوری شده اگه شوهرش به یه دختره مو بلونده چش رنگی نگاه کنه خون به پا میشه

لعنت به هرکی که میگه آزادی😂😂😂😂

ولمون کنین مشکلات جامعه کمه که دعوا سر نگاه کردن به خانوم همسایه هم بهش اضافه میشه

من اگه کاری هم با کسی داشته باشم که امکانش باشه با خانم صحبت کنم هیچوقت به آقا یا همسرش زنگ نمیزنم

شاید بنده خدا اون خانم هم منظوری نداشته.اگر تکرار کنه یا رفتارش یه جوری بود اون موقع باید نگران باشی.

شک هم مثل خوره خوشبختی و ارامش رو از زندگی میگیره

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚