2777
2789
عنوان

برا پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 18 پست

حداقل سه ماه باید رعایت کنید خودت باید رحمت گرم و قلیایی بشه همسرتونم باید اسپرمش هاش قوی باشه خودمم تو رژیم غذایی هستم میگم شاید به دردتون بخوره 

هر روز صبح یه قاشق عسل با سیاه دونه 5 عدد فلفل ناکوب صبحانه ارده شیر انگور و گردو روزانه یه عدد موز و حداقل مغزیجات 20 تا 30 عدد خورد بشه هر روز خرما فراوان روزی 20 تا حداقل من بیشتر میخورم لبینات کلا حذف بشه چیزای سرد اصلا نخورید تا میتونید گرمی بخورید عرق کاسنی دوماه به شوهرت بده نصف استکان صبح نصف استکان شب موقعی که پریودی گرمی جات و بیشتر کن از روز اول تا روز 20 به حلوا هست که با ا دویه درست میشه باید بخوری شکمت ببیند سرد نباشه ابن از تغذیه توت فرنگی شاتوت انبه موز زیاد استفاده کن 

بعد از این که پاک شدی تا روز تخمک گذاری از عرق فراسیون استفاده کن روز سه بار 

قبل نزدیکی نیم ساعت تو جوش شیرین بشین نیم ساعت قبلشم شوهرت قهوه غلیظ بخوره از کیت تخمک گذاری استفاده کن روز تخمک گذاری باشه و اینکه به حال سجده باشه عمیق 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جااانم بسلامتی عزیزم  برا منم دعا کن  میشه دقیق بگی چ جوری درست کردی کیا خوردی ؟ چند ...

بیشتر صبحا میخوردم اما موقع رابطه شبهاهم به همشرم میدادم. یک قاشق یا یک قاسقد نیم سیاه دونه را آسیاب کن بلافاصله با یک عسل یک کیلویی قاطی کن از همون روزی یک قاشق صبحا ناشتا بخورین