2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تبریک میگم 

منم این ماه انتقال دادم مثبت شدم

هنوز سنو نرفتم.چند تا سوال داشتم ازتون

شما هفته چندم رفتین سنو؟

صدای قلب رو هفته چندم شنیدین؟

آمپول پروژسترون رو تا کی تزریق کردین؟

خدایااااااشکررررررررت 🤰👼🥰
دفعه چندمتون بود که جواب گرفتین غذای خاصی خوردین چیکار کردین که مثبت شد لطف کنین برام توضیح بدین&nbs ...

من دفعه اولم بود اما خب رحمم شرایط خوبی نداشت ولی به لطف خدا شد و مهمترین چیز حکمت خداست

راستش اول از همه خیلی از خدا خالصانه خواستم خیلی دعا میخوندم و باخدا حرف میزدم روزانه ذکر میگفتم وقران میخوندم

از دو روز قبلش ناشتا روزی یک لیوان نشاسته میخوردم تا روز چهاردهم چندروز اول سوپ های مقوی مث پای مرغ آب پاچه تو غذاهام بود صبحانه مربای به میخوردم

ژله هم خیلی خوردم مغزیجات روزی چند دونه میخوردم و همچنین میوه آب هم زیاد میخوردم برای جلوگیری از یبوست البته به گفته دکترا تغذیه درصد کمی شانس رو بالا میبره ولی خب رعایت کردنش ضرر نداره 

درمورد استراحتم باید بگم برای سرویس پا میشدم و بعدا از غذا و تزریق امپولم چند قدمی راه میرفتم و توالت فرنگی استفاده کردم 

با تودلیام زیاد حرف میزدم و ازشون میخواستم پیشم بمونن 

اگه چیزی ازقلم انداختم باز بپرسین انشالله که دامن منتظرا سبز بشه

عزیزم تبریک میگم  منم این ماه انتقال دادم مثبت شدم هنوز سنو نرفتم.چند تا سوال داشتم ازتون شم ...

تبریک میگم عزیزم انشالله که صحیح و سالم بغلش بگیری فدات شم 

من سه روز بعداز تیتر بتا دکتربرام سونو شکمی نوشت ۴ هفته و ۵ روزم بودش که فقط کیسه زرده دیده شد بعد شش هفته دوباره رفتم که خداروشکر قلبش تشکیل شده بود و همه چی خوب بود دیگه نرفتم تا هفته ۱۲ که باید برم غربالگری

امپول و شیاف پروژسترون رو همچنان دارم ادامه میدم 

تبریک میگم عزیزم انشالله که صحیح و سالم بغلش بگیری فدات شم  من سه روز بعداز تیتر بتا دکتربرام ...

منم دوم سنو دارم دعاکن برام منم صدای قلبشو بشنوم...

عزیز شما جای امپولت حوله گرم میزاری؟

واسه من سفت شده دیگه ب سختی جا پیدا میشه واسه تزریق.

راسی سنو واژینال انجام دادی یا رو شکم؟

همش میترسم واژینال خطرناک باشه🙈

خدایااااااشکررررررررت 🤰👼🥰
منم دوم سنو دارم دعاکن برام منم صدای قلبشو بشنوم... عزیز شما جای امپولت حوله گرم میزاری؟ واسه من س ...

حتما میشنوی اصلا نگران نباش نگرانی خودش تو روند رشد فرشتت تاثیر داره عزیزم

من کیسه آبگرم میزارم تاثیرش بهتره بنظرم و اینکه بعد تزریق جاشو ماساژ نده اصلا و سریع پاشو چند قدم راه برو تا حذب بشه و زیرپوستت نمونه 

کلا سخت د درداوره دیگه بعداز چندوقت تزریق قربونت بشم

منم دوم سنو دارم دعاکن برام منم صدای قلبشو بشنوم... عزیز شما جای امپولت حوله گرم میزاری؟ واسه من س ...

راستی یادم رفت اینو بگم من یه بار سونو واژینال دادم لکه بینی داشتم و نگران بودم دکترم گفت اصلا نگران کننده نیست تعداد کم هیچ مشکلی نداره

سلام دوستان

منم انتقالم مثبت شده ولی هنوز دکتر نرفتم

چهارشنبه ۲۷ ام جواب بتا دوم اومد به دکترم زنگ زدم برای یکشنبه یکم آبان وقت داد.

میخواستم بپرسم زود نیست برای سونو؟ جنین دیده میشه ؟ قلبش چی معلوم میشه؟ خیلی استرس دارم

و اینکه زیر دلم یه دفعه خیلی درد میگیره برای مثلا یکی دو دقیقه بعد ول میکنه. این مشکلی نیست؟

سلام دوستان منم انتقالم مثبت شده ولی هنوز دکتر نرفتم چهارشنبه ۲۷ ام جواب بتا دوم اومد به دکترم زنگ ...

تبریک میگم عزیزممم انشالله جوجتو سالم و صالح در اغوش بگیری و بارداری خوبی داشته باشی 

نه عزیزم برای اطمینان که کیسه زرده دیده بشه انشالله سونو میکنن ولی قلبش انشالله هفته شش به بعد برای من که هفته ششم قلب دیده شد 

این دردای شبیه پریود و لحظه ای طبیعیه کاملا هفتت بالاتر بره کم کم از بین میره