2777
2789
عنوان

در ناامیدی بسی امید است مگه نه؟؟؟

198 بازدید | 8 پست

سلام دوستای گلم بعد از چند ماه میخوام اینجا تاپیک بزنم و ازتون التماس دعا داشته باشم😓

بعد از ۱۶ سال تحصیل و درس خوندن و شاگرد اول بودن امروز آزمونی که خیلی براش زحمت کشیده بودم و قبول شدم رو رفتم مصاحبه

همین که وارد اتاق شدم استرس تمام وجودمو گرفت نفهمیدم چی میگم اصلا و از روند مصاحبه اصلا راضی نبودم

خیلی حالم بده نه بخاطر خودم بلکه بخاطر پدرم که آرزوش این بود من شاغل بشم، ۸ ساعت تمام امروز دم در محل مصاحبه منتظرم بود کیلومتر ها از شهر خودمون تا مکان مصاحبه رانندگی کرد ۱۶ سال تحصیلم همش مشوق من بود اما من امروز شرمندش شدم

جیگرم خونه براش کاش میشد معجزه بشه و قبول بشم حتی شده برای یک روز تا دل پدرم شاد بشه😓😓

دوستای گلم خیلی برام دعا کنید تا بتونم خنده و شادی پدرم و از اعماق وجودش ببینم🤲🥺

ان شاءالله همه پدرها و مادرها شاهد موفقیت بچه هاشون باشن، ان شاءالله همه پدرها و مادرها شاهد ازدواج موفق بچه هاشون باشن

خداجونم مرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. من برات دعا میخونم الان تو هم برام دعای فرج میخونی(دعای العی عظم البلاء..)؟ رشتت چیه؟ نگران نب ...

چشم عزیزم خوندم واستون

دارویاری تامین اجتماعی مصاحبه دادم

خداجونم مرسی 
امیدوارم با دعاهای شما

قربونت برم،ببین اصلا نگران نباشیا انگار دلم روشنه براتون که قبول میشید 

همین که به فکر پدرتون هم بودید عالیه خدا حواسش هست و کاری که به صلاحتونه رو قطعا جلوی راهتون قرار میده.نور خدا به راهتون❤️