2777
2789

باز لباسام اندازم نیست😭

پیاده روی رو دو سه ماه گذاشتم کنار به خاطر مشکلات جسمی

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

یه گروه توی ایتا هست بچه های نی نی سایت کلی انگیزه گرفتم از توش همه کم میکنن هر کسم رژیم خودشو داره 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یا شام میخورم یا ناهار 

تاثیر داشت لاغر تر شدم ولی وزن نکردم خودمو هنوز 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

تصمیم گرفتم تو خونه رقص و ورزش کنم ( ثریا تو اینستا خوبه ، بقیه هم هستن بگردی پیدا میشه، از هر کدوم خوشا اومد)،،، شیرینی و قند رو کمتر کنم تا بتونم قطع کنم،،، غذامم هر چقدر کشیدم چند قاشق از روش بردارم و کنار بزارم و نخورم، یه هفته ست شروع کردم، احساس میکنم شکمم پایین تر رفته

یه گروه توی ایتا هست بچه های نی نی سایت کلی انگیزه گرفتم از توش همه کم میکنن هر کسم رژیم خودشو داره

لینک گروهو میزارید لطفا

رژیم بگیر من رژیم گرفتم اونقدم سفت و سخت نگرفتم همه چی میخورم ولی کم مثلا ناهار ۱۰تا قاشق برنج شام سه کف دس نون از اول تابستون گرفتم الان شلوارام قشنگ چهار دست توشون جا میشه

من درس دارم اگه منو اینجا دیدین فحش ازاد. من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

رژیم بگیر من رژیم گرفتم اونقدم سفت و سخت نگرفتم همه چی میخورم ولی کم مثلا ناهار ۱۰تا قاشق برنج شام س ...

من بدنم انقدر مقاوم شده کم میخورم نمیسوزونه همشو ذخیره میکنه

اینم بگم هله حوله هم زیاد میخورم مثلا روزی یه چیپسو دیگه میخورم یا بستنی تخمه چیزی بازم لاغر کردم شایدم از فکر و خیال

من درس دارم اگه منو اینجا دیدین فحش ازاد. من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

من بدنم انقدر مقاوم شده کم میخورم نمیسوزونه همشو ذخیره میکنه

خب ورزش کن

ورزش و رژیم غذایی مناسب راه اصلیه لاغریه . رژیم غذایی نخوردن و گشنگی کشیدن نیست . متناسب با میزان کالریه لازم برای بدن هست .  

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .