2777
2789
عنوان

شماباشی چیکارمیکنی؟

100 بازدید | 10 پست

خانوما من بیست وهفت سالمه.یه خونه وماشین هم ارخودمون داریم یه دختر چهاساله هم دارم که خونمون پیش خونه مادرمه وبامامانم جوره. همسرمم سرکارمیره البته همیشه نگهبان شبکاره

ثروتمند نیستییم ولی خب تقریبا مشکل مالی هم نداریم

من میخواستم خودم درامدداشته باشم تا باهاشم کارابی دوست دارم بکنم وخرج قروفرم کنم 

همینجوری همسرم بهم ماهی یه تومن میده برای خودم باشه ولی خب یه تومن کمه!بقیشم خرج قسط و خوراک وپوشاک میشه

من از طرف محل کارهمسرم بیمه درمان تکمیلی هستیم ولی من برام مهم بودسابقه بیمه هم داشته باشم برای سالهای بازنشستگی خودم تابعداافسوس نخورم که چراجوون بودم کاری نکردم

یه کاربرام پیدا شده بعدسه  ماه بیمه میکنه محل کارش خوبه ادماش فهمیده هستن

حقوق ولی سه وپونصدمیده 🥲

پونصدهم باید درماه کرایه بدم تامحل کارم. برام میمونه سه تومن

ساعت کاری ۸ تا ۵ غروب

پنجشنبه ها ۸تا۲

جمعه هم تعطیل

شماباشید میرید یانه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تایم کاریش زیاده و حقوقش کم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اره  دخترت  از اب و گل دراومده   بعدم  اون بزرگ میشه   تو باید  ب فکر خودتم باشی کاری ک دوست داری انجام بدی 

البته من خودم کارکردن خانمارو واجب میدونم جدای از قضیه مالی استقلالی ک میده  رو خیلی لازم میدونم  ناگفته نماند ک من مجردم   شرابط متاهلا   شاید  فرق داشته باشه 

اندکی صبر  سحر نزدیک است...

شغلش مربوط به تولیدی لباس ارگانها وسازمانها مثل بیمارستانی ارتشی پادگان...

به کسایی که از قبل اونجا مشغول هستن سه وهشتصد میده که ازین ماه میخواد درست کنه چهاروهشتصد 

ولی به ماتازه کارها سه وپونصدمیده حالاحالاها