2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فراموش که نمیشه کرد هردم یادم میاد ....بخشیدمش ...اونم‌گفت غلط کردم نمیدونم خدا کمک کنه که نشه دیگه 

آخه همچنین آدمی نبود ...با غریبه بود چت تصویری 

بعضی‌ها عادت گردن ترکش سخته

مگه میشه خانمی بدی را فراموش کنه 2 تا گزینه داری 

1 طلاق 

2 بمونی و باهاش کنار بیای خود خوری ممنوع کنکاش ممنوع فکر و خیال ممنوع شخم زدن گذشته ممنوع.....

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
مگه میشه خانمی بدی را فراموش کنه 2 تا گزینه داری  1 طلاق  2 بمونی و باهاش کنار بیای خود ...

ب نظر من وقتی مردی خیانت کنه دیگه ارزش اولی را نداره پیش زنش حتی دیگه زنش دوسش نداره چ بسا از مردنش هم ناراحت نشه 

عجب چند وقته 

۶ ماهی میشه ...چون باردار بودم بچه امو دوست داشتم کلی خودمو زدم که بلایی سر بچه میاد ...اونم همینطور...گوشیشو شکوند ...

به روانشناسی صحبت کردم گفت به روش نیار دیگه ...

ب نظر من وقتی مردی خیانت کنه دیگه ارزش اولی را نداره پیش زنش حتی دیگه زنش دوسش نداره چ بسا از مردنش ...

نه این طرز فکرت غلط میدونی چرا چون ما خانم ها اگه کسی را دوست داشته باشیم هیچ وقت تحمل ناراحتی اش را نداریم حتی اگه بدترین کارها را باهامون کرده باش

دوستم شوهرش به بدترین شکل بهش خیانت کرد بعد از 6 ماه یه تصادف بد داشت شوهرش حالش افتضاح بود خونه اش را فروخت دوستم و خرج آقا کرد الان سرحال و سرپا شد اما همون کثافتی که بود هست

خودمن نامزدم که فامیل مون هم بود بهم خیانت کرد منم کات کردم چون آدم بخشیدن نبودم اما وقتی تو رندگیش مشکل داشت براش دعا میکردم حل بشع  

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
نه این طرز فکرت غلط میدونی چرا چون ما خانم ها اگه کسی را دوست داشته باشیم هیچ وقت تحمل ناراحتی اش را ...

من خیلی کینه ایم بعد از خیانت ب طور کامل رابطمو با خانواده ش قطع کردم یعنی عید ب عید فقط می‌رم و دلم ب هیچ عنوان صاف نشده باهاش و الان هم حس اینکه داره خیانت میکنه مث خوره افتاده ب جونم