2777
2789

دوماهه اومدیم...ازوقتی اومدیم جیغ هوار....باشوه یابچه....دوتابچه داره یکی فک کنم کلاس دومه...اونیکی چهارسالشه....ازوقتی مدرسه هابازشده.....فحش ....جیغ....که بنویس....انقدجیغ میزنه روانی شدیم....امروزیه سری هشت صبح ...یه سری الان....فحش حیغ......داد......خسته شدم....ازینان که چندماه شارژساختمون ندادن.....همه روذله کردن.....مدیرساختمونم گفت ایناهمینن اذیت کنن....چیکارکنم خانمه بس کنه؟

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

ده دقیقه ساکت میشه دوباره.....الان انقدبچه روزد......اعصابم خوردشد

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی داره جیغ میزنه برو در خونه ش با احترام بگو ببخشید مریض دارم در حال استراحته یا بچه م خوابه 

یه چیزی بگو خجالت بکشه

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍

پنجره ها رو دو جداره کن کسی که اینقد سر بچه خودش جیغ میزنه به شما رحم نمیکنه، میتونین به شوهرش هم تذکر بدین

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
ازشون بخوایین که اروم تر باشن شکاید نمیدونن صدا میاد خونتون

فحشاشوچی؟بگم؟

ما به نمونه داشتیم جالب خانم بیرون اینقدر متین بود باورت نمیشد این همون

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!