2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دورت بگردم مطمنی عقب افتاده؟پنجم مهرماه تموم شده ینی باید چندم میشدم.

فک کنم 30 یا 29 ام پریود بشی اگه نشدی بزن 

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨
فک کنم اگه مرتب باشه 30 ام پریود بشی

ولله تقریبا مرتبه فوقش یه روز دیر یا زود میشه

خیلی استرس دترم

حالت تهوع دارم از مرغ و گوشت حالم بهم مبخوره

اما فقط یکی دوبار اقدام داشتیم اونم نصفه نیمه

برنامه یکزن و دانلود کن مشخصات خودتو زمان پریودی و دوره ها تو بزن زمان دقیق پریودی و بهت میگه

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨
ولله تقریبا مرتبه فوقش یه روز دیر یا زود میشه خیلی استرس دترم حالت تهوع دارم از مرغ و گوشت حالم به ...

ایشالا که باردار باشی ولی از الان معلوم نمیشه که علائم

عزیزم الان واسه علائم خیلیی زوده اگه باردار باشی علائم از دوسه هفته دیگه شروع میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ولله تقریبا مرتبه فوقش یه روز دیر یا زود میشه خیلی استرس دترم حالت تهوع دارم از مرغ و گوشت حالم به ...

ببین عزیزم اگه تست بدی معلومه ولی بزار یه هفته بگذره خیالت راحت بشه من دقیق گذاشتم ده روز بگذره که امروز تست زدم دیدم دوتاش مثبت شد اینقد گریه کردم اخوشحالی😍ایشالله که خدا به همه مامانا نینی بده