2777
2789

۳۲هفتم 

۵گیلو زیاد شدم

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل بارداری وزنت چقدر بوده ویار هم داری 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

من قبل بارداری 56بودم تو دوسه ماهی که ویار شدید داشتم 3 کیلو کم کردم و دکتر بهم از هفته 16 مولتی ویتامین داد الان برگشتم وزن قبلم

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

یکی میگفت دوستم ۷۲ کیلو باردار شد ۷۸ زایمان کرد

بچش هم ۴ کیلو بود

اگر واقعا بنده ی خوب خدا نبوده پس چیه🤦🏼‍♀️

دوست خودم ۵۲-۳ باردار شد هفته دوازدهم ۵۷ بود

موقع زایمان ۶۵ بود،بچش هم ۳/۷۰۰

قبل بارداری۷۴تا بودم ولی خب قدمم بلنده ..نه اصلا اشتهامم خیلی زیاد شده و میل به شیرینییی دارم

تو کل بارداری حواست به شیرینی و نمک باشه تا میتونی کمتر مصرف کن منم میلم به شیرینی میبره ولی خیلی کم میخورم خدایی نکرده دیابت بارداری نگیری

یکی میگفت دوستم ۷۲ کیلو باردار شد ۷۸ زایمان کرد بچش هم ۴ کیلو بود اگر واقعا بنده ی خوب خ ...

واقعا😐😐فکرکنم من بچم بشه چهارکیلو خودم بشم صدکیلو😐✋الحق بنده خوب خداس