2777
2789

من تو تاپیک قبلم هم گفته بودم پدر و مادرم اختلاف دارن و جدا از هم زندگی میکنن 

و من ماجرا ها دارم با اینا 

امروز مادرم زنگ زده میگه میام جلو در خونتون زنگ میزنم بیاین ببرمتون خونه مامان بزرگتون یه روزم پیش من باشید  .      من بابام گفته بود بگید وقتی نیستم مامانتون بیاد و اینا زیاد خونه مادر بزرگتون نرید شب نمونید و اینا     حالا منم گفتم به مامانم نمیشه فدات شم باید بگیم بعد بیام و اگر نه جنگ میشه برگشته میگه من میام جلو باباتون یا بیاین یا بگید تورو نمی خواهیم یا بگید بابامون نمیذاره من چه کار کنم از دست اینا الان چیکار کنم اگه اومد   همون طور که گفتم مادرم مشکل عصبی دارم میترسم     از اونور منم ویروس جدید گرفتم دارم میمیرم هرچی میگم نکن دندون رو جیگر بزار دست بردار نیست میگه باید تکلیف و روشن کنم 😖🤒 الان چیکار کنم ؟

بگو توی دعواتون ما رو دخالت ندید 

حرف پدرت رو گوش کن 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم همیشه پشت اونی باش که همیشه حواسش بهتون هست و از همه بیشتر بهش نیاز دارین

واقعا نمیتونیم بین پدر و مادرمون یکی رو انتخاب کنیم اینا بهترین زوج سال بودن نمیدونم چرا یهو همچی خراب شد تو این چند سال 

واقعا نمیتونیم بین پدر و مادرمون یکی رو انتخاب کنیم اینا بهترین زوج سال بودن نمیدونم چرا یهو همچی خر ...

خوب پس با پدرت صحبت کن.... آروم با مهربانی.... تو تنها کسی هستی که می تونی هر 2تا شونو راضی کنی... بگو بابا من دوست ندارم بین دعوای شما باشم.... خودتون مشکل هاتونو حل کنین... بعدشم مگه طلاق نگرفتن که شما ها آرامش بیشتری داشته باشین... پس چرا آرامشت نو خراب می کنن... و

به بابات بگو وقتی مامانتو ن مریضی اعصاب داره... یکم مراعات شو بکنه.... بابات خودش نمیره با زنش مشکل ...

برعکسه والا بابام مراعات میکنه مامانم و خانوادش حال مامانمو مراعات نمیکنن آژدها میسازن ازش میندازنش به جون ما و اگرنه اینا تو هر شرایطی کنار میان 

عجب بابای خود خواهی... حاضر نیست برا آرامش‌ شما یکم با مادرتون کوتاه بیاد.... هر مادری عاشق بچه هاشه.... حتی اگه عصبی باشه.... پدر تون چون زورش به مادرتون نمی رسه و روش فشاره میخواد از طریق نرفتن بچه ها به مامانت فشار بیاره... 

[QUOTE=255787502]نه بابا طلاق نگرفتن ولی ۲ ساله کاملا از هم جدا زندگی میکنن[/QUOTE

بابات با زن دیگه ای نیست.... به نظرم شما خبر نداری.... مشکلات هاشون خیلی عمیق بوده.... بازم هر چی.... اصلا تو کارهاشون دخالت نکن.... آرامش خودت از همه چیز با ارزش تره... 

[QUOTE=255787502]نه بابا طلاق نگرفتن ولی ۲ ساله کاملا از هم جدا زندگی میکنن[/QUOTE بابات با زن دیگه ...

فدات شم هرچی گفتی رو برعکسش کنی میشه مشکل من 😂 الان همش و برعکس گفتی دقیقا 

من گفتم بابام آدمه سنجیده و با اخلاقیه 

فدات شم هرچی گفتی رو برعکسش کنی میشه مشکل من 😂 الان همش و برعکس گفتی دقیقا  من گفتم بابام آدم ...

خخخ... یعنی مامانت خیانت کرده.... اصلا مقصر هم مامانت باشه... بازم تو فرزند شون و هیچ وقت نمی تونی دوسشون نداشته باشی.... فقط به بابات که خیلی منطقی هست بگو شما رو دخالت نده