2777
2789
عنوان

چیکار کنم باهاش؟😕😕

167 بازدید | 10 پست

من سه سال بود رفیقمو ندیده بودم یروز که عکسامونو دیدم گریم گرفت . الان توی یک دبیرستانیم . باهم خیلی صمیمی هستیم . امروز اون نرفت مدرسه کلا نصف بچه ها نرفتن . منم نرفتم چون اصلا درسمون مهم نبود و کتابی نداشت . چند هفته پیش یه بحثی با رفیقم داشتم ک خوب شدیم و الان با همیم . حالا هر وقت یه بحثی میشه مامانم میزنه تو سرم واس یکی گریه کردی ک .... کلی سرکوفت امروزم با طعنه کنایه ک اها هدیه نرف مدرسه تو هم نرفتی؟😏 یا اینکه من دو ماه پیش گریم گرف این تا الان میگ واس مردم گریه میکنی کی واس مادر خودت گریه کردی؟ من سه سال رفیقمو ندیدم ... واقعا نمیدونم فازشو ... همش طعنه کنایه میزنه ... میگه برو عشقااات ازت تعریف کنن گفتم عشقام کین میگه همونایی ک عاشقشونی واسشون گریه میکنی😐

رو فاز + زندگیم ... دوس دارم لحظه هامو ... ایندمو میسازم ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی🥺🤣 وای یعنی عیننننن مامان منننننن. راه حلی پیدا کردی بگو فداتشم🤣

حتما میگم چون خودمم دارم دیوونه میشم🙂😂🥺

حالا همین دوستم فردا قراره بیاد خونمون گفتم بهش پیام بدم ببینم قطعیه میخواستم از گوشی مامانم بدم بنا به دلیلی ... گف مگه الان دبیرشتان نیست؟ گفتم نه نرفت بعد گف اها بخاطر هدیه نرفتی😏😏😏😏

واقعا نمیفهمم 

یا یچیزی ک شد اینه که قبلنا میگف از بچه های مردم یاد بگیر همون بچه هایی که مثال میزد الان ده تا ده تا دوسپسر دارن ... بعد میگه من کی تورو مقایسه میکردم و انکار میکنه😐 ما یه دوست خانوادگی داریم خیلی باهاش جورم . ۳۲ سالشه ولی واقعا مثل رفیقه . میگ اره تو اونو به مادرت ترجیح میدی . من قلبم درد گرفت از کارت 😐 اونو به مامانت ترجیح دادی اونو بیشتر دوست داری . در صورتی که من هر وقت پیش مامانم خواستم حرف بزنم حوصله نداشت و من خیلی به مامانم محبت میکنم . هر وقت پسر داییم زنگ میزنه مامانم میگ یاد بگیر چجوری حرف میزنه ولی من خیلی تو جمع خوب برخورد میکنم و همه دوسم دارن . هیچوقت نکات مثبتمو نمیبینه