2777
2789
والا سرعت رشدش ک کم شده  از اون طرفم ریزش گرفته نصفش ریخته  حالم خیلی بده کلی هم پول خرج ...

ای وای عزیزم ایشالله زودی بلند بشه و خوشگل🥺

گر گله ای هس دگر حوصله ای نیس🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهوم ولی چون طول میکشه بلند بشه ادم واسه همون غصه میخوره😭

اذت ببر از کوتاهی 

از اینکه راحت شسته میشه

با هر میکاپی میاد 

با یه سشوار کوتاه فرم میگیره

لذت ببر جانم

بدون اینکه متوجه بشی رشد میکنه 

گریه نکن بلند میشه😭

یعنی به خدا اینقدر که خرج موهام میکنم و رسیدگی میکنم یک درصدم خرج پوستم نمیکنم ولی موهام جنس مزخرفی دارن اینقدر دوست دارم بلند بشن ولی مرتب موخره میزنه 

موخوره خر است😡😡😡

اذت ببر از کوتاهی  از اینکه راحت شسته میشه با هر میکاپی میاد  با یه سشوار کوتاه فرم میگ ...

اره واقعا حموم خیلی کیف میده ولی بعد بیرون رفتنی ام خیلی راحته دیگ وقت ادمو نمیگیره مررسی از حرفای قشنگتون دلبر❤

یعنی به خدا اینقدر که خرج موهام میکنم و رسیدگی میکنم یک درصدم خرج پوستم نمیکنم ولی موهام جنس مزخرفی ...

اخ اخ دقیقا واسه منم تا بلند میشه موخوره شدید میگیره و زیباییشو ازش میگیره دیگ قبول کردم کوتاه زیبا و مرتب بهتر از بلند زشت و نامرتبه موخوره گاااااوه😂

میسی قشنگم امیدوارم موهای شما هم از سر موخوره نجات پیدا کنه خیلی کم گرفتاری داریم مشکلات مو رو هم ب ...

فدات بشم اره والا ایشالله🥺❤

میگما ی سوال کوتاهی چند گرفت ازت آرایشگاه؟من همیشه مال عهد دایناسورهام قیمتها رو که میبینم شاخ در می ...

😂😂عزیزم

از من ۱۵۰ گرفت 

یا خدا چخبرررره 

البته موهام رو صاف صاف کرد بعد با ماشین پایینش رو کوتاه کرد و صاف ولی بازم آخه بی انصافها ۲۵۰؟رنگ موهاش ندیدی چطور پول میگیره دختره ۷میلیون خدا شاهده کارت کشید برا موهاش نمیدونم دقیقا چکار کرده بود ولی خداییش کار رنگ مو این آرایشگاهه حرف نداره یعنی واقعا عین هنرپیشه ها ولی بینهایت گرون همین دختره رو دیدم سوار لند کروز شد رفت سرتاپاشم مارک بود ها مبارکش باشه