2777
2789
عنوان

ی لحضع بیاین خواهش میکنم

343 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها ما فردا داریم میریم مسافرت من تا حالا ساک سفر نچیدم یعنی نمی‌دونم چیا باید بردارم مسواک و خمیر دندان و پتو مسافرتی و پیکنیک قاشق بشقاب چنگال و چاقو ی سری لباس و وسایل شخصی یکم چاییو کتری و قوری صابون شامپو مایع ظرفشویی و اسکاچ برداشتم  ولی دیگ چیزی ب ذهنم نمی‌رسه همش میترسم ی چی جا بزارم 

یکم وسایل ضروری ها رو بهم میگید ک یادم رفته 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

از نظر منم همه چیز گرفتی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوار بهداشتی 

مواد خوراکی 

صبحانه ی فردا 

خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم  ناخن انگشت یکم کوچیک پام 

دمپایی،

زیر انداز، 

ملافه حتما بردار 

دستمال دم دستی 

دستمال دستشویی 

حوله

شارژر 

بطی نوشابه اب بریز بزار فیریزر یخ بزنه بردار 

دوتا بالشت کوچیک بردار 

یه شال گرم بردار محض احتیاط 

لباس زیر به اندازه کافی 

نسکافه حتما بردار تو راه راننده بخوره 

سشوار بردار اتو مو ،  شونه ، ضد آفتاب برای خودت و همسرت 

یه سبد کوچیک بردار که تو ماشین جلو پات بزاری و فلاکس چایی و و کمی تنقلات توش بزار کارد میوه خوری

چند تا هم پلاستیک بزرگ بردار به کاراون میاد لباسای کثیف شده رو میزارید توش

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

من انقدر هر هفته بار میبندم،چشم بسته جمع میکنم،۱۰ساله کارم همینه،اتفاقا امشب جمع کردم که فردا راحت بخوابم،دارو یمقدار حتما بردار،کارتای ملی همه اعضا خانواده،دسته چک درصورت داشتن،یه حوله متوسط،

دارو،حوله،نخ سوزن,ملافه  من پیر طریقت ساک بستنم  چند روزه میری؟ محل اسکانت چیا داره؟

مرسی عزیزم 

س روزه احتمالا 

میریم شمال جا هم نداریم 

اگ هتل میگیرید این همه چی نیاز نی

نه شاید تو چادر بخوابیم نهایت ی شب جا بگیریم