2777
2789
عنوان

چادر- نماز- خدا 😔

120 بازدید | 14 پست

احساس میکنم خیلی بنده بدی هستم برا خدا نه نماز میخونم نه حجابم رو جوری که باید رعایت کنم .... خانواده مون خیلی زیاد درگیر حجاب و نماز نیستن و نمی‌دونم که اگه من اینکار و بکنم واکنششون چی میشه حتی یادمه من راهنمایی که بعضی وقتا نماز میخوندم سعی میکردم کسی نبینه ولی الان یکی دو روزه همش دارم به خدا و نماز و اینا و دنیای بعد مرگمون فکر میکنم از مرگ میترسم چون دقیق نمی‌دونم بعدش چه اتفاقی برامون می افته حتی مثلا تو کلاس خیلیا با صوت قرآن رو میخونن من یکم بلدم و خیلیم دوست دارم اونجوری بخونم ولی مثل بقیه راحت نیستم و خجالت میکشم و همش میگم که صدام با صوت خوندن بد میشه و یا مسخرم کنن اینا و اینکه مثلا منی که زیاد حجابم رو رعایت نمیکنم ولی موقع خوندن نماز رعایت میکنم نمازم قبوله؟

مهم دل آدمه که پاک باشه 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو ام

منم محجبه نیستم ولی نماز و قرآن زیاد میخونم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

خوب عزیزم دلت میخاد نماز بخونی بخون میدونی حقیقتش اینه خدا صدات کرده منم اصلا نماز نمیخوندم ۱۷ سالگی ب دلم اوفتاد و من رفتم سمتش الان همه چیزمه موقع اذان کاری باشه میزارمش کنار اول میگم خدا ، 

موفق باشی برو سمتش نگا نکن بقیه چی میگن 

اتفاقاب منم یجوری دیگ نگا میکنن فامیلا .... نشستنی حرفای میزنن ک مثلا بخان حالمو بگیرن و برام مهم نیس 

اون دنیا اونا تورونجات نمیدن ک مهم اعمالته

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ناراحتی خدا مهمتره یا ناراحتی اطرافیان؟ حرف خدا مهمتره یا اطرافیان؟ رضایت و خوشحالی خدا مهمتره یا اطرافیان؟

در نهایت تو تنها میمونی و خدا

توی قبرت حتی مادرتم نیس

تو هستی و خدا ....فقط خدا...‌پس فقط حرف خدا برات مهم باشه....بیخیال بقیه

چشم به راه...

از همتون خیلی ممنونم که حرف های قشنگی زدید همه اونایی که سبب شدن من نماز خوندن رو دوباره شروع کنم و به خدا نزدیک بشم حتما اول از همه اونا رو دعا میکنم❤️❤️

از همتون خیلی ممنونم که حرف های قشنگی زدید همه اونایی که سبب شدن من نماز خوندن رو دوباره شروع کنم و ...

خداروشکر ، موفق باشی راسی سعی کن نمازاتو سروقت بخونی همشووو ، سعی کن کارهایی ک میخاهیی شروع کنی دم اذان نباشه ک نتونی نمازتو بخونی بخاطرش دیر بخونی   

مثلا چایی میخوری بعد نماز 

یا میخاهیی جایی بری اول نماز ظهرتو بخون بعدا برو  حالا وفتی اومدی عصرم میخونی  یا مغرب .....

موفق باشی وقتی اذان میده سعی کن اذانو صداشو زیاد کنی حس خوب میده ب ادم خیلی 

وقتی صداسو شنیدی بگو خدا صدام میکنه زود برم غیبت نخورم  اسمم توی تاخیریا نرع یوقتی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خداروشکر ، موفق باشی راسی سعی کن نمازاتو سروقت بخونی همشووو ، سعی کن کارهایی ک میخاهیی شروع کنی دم ا ...

آره اذان خیلی حس خوبی میده به آدم اول ها که صدای اذان رو می‌شنیدم و نماز نمیخوندم میدونستم کار اشتباهی هستش و خجالت می‌کشیدم از خدا که همچین بنده ای داره ولی الان دیگه خیام راحت میشه 

سلام عزیزم توکل کن به خدا از نماز شروع کن بعد بقیش رو هم انجام بده 

منم چند روز پیش تو کلاسمون با صوت خوندم قرآن رو بعد انگاری بچه ها خندیده بودن بهم که صدات نازک بود و فلان سعی کن ارادت در برابر این جور چیزا تقویت کنی

من یه زمانی حجابم رو رعایت میکردم حرف بقیه اصلا برام مهم نبود میگفتم مهم  رضای خداست ولی متاسفانه کم کم اعتماد به‌ نفسم رو از دست دادم ارادمتو این زمینه کم شد حجاب رو خیلی دوس دارم ولی هرجا میرفتم مردم یه جوری بهم نگا میکردن

امیدوارم هر دومون بتونیم ارادمون رو تقویت کنیم

واسم دعا کن لطفا🧡

آره اذان خیلی حس خوبی میده به آدم اول ها که صدای اذان رو می‌شنیدم و نماز نمیخوندم میدونستم کار اشتبا ...

درسته

التماس دعا برای خاهرمم زهرا دعا کن راهش باز شه شوهر کنه مرسی💙