2777
2789

خواهر نامزدم خیلی لوسه و کنه به شدت ....وقتی نامزدم باهام میاد بیرون صدبار زنگ میزنه که کجایی انگار بچس.میاد پیشم به شدت قربون صدقش میره .امشب پیش منو نامزدم میگفت دخترا خیلی بی عقلن و بدرد نخور پسرا بهترن.ینی میخواس پیش داداشش اینطور بگه😶خواس ی کفشی بخره دیوونمون کرد هی میگفت من نمیخوام چیزی بردارم اخه نامزدم قرار بود حساب کنه اخرم میگفت من وقتی داداشم میگه فلان چیز قشنگه کلا انگار به اون چیز حس پیدا میکنم تو نظرم قشنگه .اخر بهش میگفتیم مبارکت نمیگفت انشالله تو عروسیتون بپوشم هی پشت هم میگفت انشالله توعروسیت بپوشم.البته به نامزدم میگفت .واقعا نمیدونم چطور باهاش بسازم .از حرفشم که به نامزدم میگه انشالله عروسیت خیلی بدم میاد قبلنم گفته بود.خواهرای دیگش برعکس تا ی ماشین عروس میبینن میگن انشالله نوبت شما.بچه میبینم ذوق میکنم میگن انشالله روزیتون.اون وقت این😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عین برا منه ،هیچ وقت نمیتونی تحمل کنی فقط باید بریزی تو خودت آخرم قطع رابطه کنی باهاش

من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅