2777
2789

خانما با قارچ و سیب زمینی و غذای میتونم درس کنم؟ 

شوهرم عاشق قارچ سیب زمینه 

می‌خوام یکم تنوع بهش بدم خوشمزه تر شه 

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یذره خامه و کره سرخ شون کن بعد پنیر پیتزا بریز روش

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

مثل پیتزا درست میکنم بجای نون پیتزا از سیب زمینی حلقه ای سرخ شده استفاده میکنم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

قارچ وسیب زمینی سرخ کرده راتوش کالباس وپنیر میریزن .قارچشم باکره واویشن تفت میدن ب جاکالباس گوشت وق ...

ممنونم از راهنماییت از کالباس متنفرم بجاش گوشت میریزم 

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

سیب زمینی با سس قارچ 

سیب زمینی قارچ پنیر پیتزا

سیب زمینی قارچ سرخ کن تخمه مرغ بشکون روشون

سوفله سیب زمینی و قارچ

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

ذرت یا فلفل بریزی یا یکم گوشت میتونی پنیر پیتزا هم بزنی 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹