من دندونم و روکش گردم برام رنگa1گذاشت ... گفت این گروه ته رنگ زرد داره و طبیعی تره من واقعا رنگش و دوست ندارم و دلم نمیخواد زردی داشته باشه ... ازطرفی یه دندون اسیاب و روکش کردم و گفتاینa2میذارم ..همون ته رنگ زرد رو داره و یک درجه تیره تره.. ولی اون دندونی که اسیاب هست هم رنگش سفید تره هم روشن تر... میخوام برم بگم روکشای این دوتا دندون جلو رو عوص کنه .. واقعا نمیفهمم چرا باید برم ۲۰ میلیون هزینه کنم دندونام و زرد کنم.. باید بگم چه رنگی بزاره که سفید باشه بدون زردی ولی اون درجه سعیدی که خیلی تو ذوق میزنه نباشه ... چرا رنگ اسیاب کهa2 بود از رنگ دندونای جلو کهa1هست سفید تر و روشن تره
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله میشویم بی صدا میمیریم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما روکش کردین؟a1؟ ببینa1و b1هردو روشن ترین رنگا هستن ولی یکیشون ته رنگ زرد داره یکیشون نداره
بله
میگم دقیق یادم نیست ولی سفید ترین رنگ انتخاب کردم که ته رنگ زرد نداره الان نزدیک دوساله اصلا زرد هم نشده
جنسش هم زیرکونیا
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله میشویم بی صدا میمیریم...
بله میگم دقیق یادم نیست ولی سفید ترین رنگ انتخاب کردم که ته رنگ زرد نداره الان نزدیک دوساله اصلا زرد ...
پس من فک میکنم این دوتا دندون جلو رو از گروهb گذاشته چون ته رنگ زرد دارن.. ولی آسیاب که دقیقا رو قالبش نوشتهa2و مطمینمa2هست خیلی سفید هست هیچ زردی نداره ...
پس من فک میکنم این دوتا دندون جلو رو از گروهb گذاشته چون ته رنگ زرد دارن.. ولی آسیاب که دقیقا رو قال ...
پس همینه
احتمالا بخاطر دندون های خودت این زنگ گذاشته
من بقیه دندونم هام کامپوزیت کردم که هم سفید بشن ی دست
دوتا دندون جلویی و دوتا عقب روکش دارم