2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد از واکنش مادرشوهر ب خوبیام دیگه اون آدم سابق نشدم باهاش.

الان اونو کنار گذاشتم کلا.

و برای بقیه هم در حد اعتدال

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...

من اینطوری زیاد شدم

تهش به خودم گفتم دختر تو برا دل خودت اینکارارو کردی بیخیال که بقیه چیکار میکنن

ولی اگه اذیت میشی متعادل و خونسرد باش و به هرکسی نزدیک نشو 

خوره کتاب 🤓📚
از اون بالایی دور شدم خیلی دور

دوباره نزدیک شو 

خدا خودش خواسته تا بنده اا بهت بدی کنن تا تو بری سمت خودش 

دقیقا تو بغل خدا 

فقط بخاطر خدا هر کاری رو ک کردی بگو خدایا خودت و خودمو عشق است 

من بعد طلاقم این جوری شدم.

اون موقع سنم کم بود و در عرض ۲ سال به قدری زجر کشیدم و تحقیر شدم که بعد جداییم یه آدم دیگه شدم.

اول این که دیگه فکر ازدواج نیستم.هر کی اومد سمتم اولش ازش پرسیدم دنبال ازدواج که نیستی؟؟بعدم یه جوری دست به سرش کردم....

زنای اطرافم رو دیدم و بر عکس اونا نه بکارتم رو دیگه به مردی ثابت می کنم،،نه می شینم به خیانت کردن یا نکردنش فکر می کنم،،نه از خیانت کردناش کوتاه میام،،نه برای مردی قناعت می کنم و....

کلا ۱۸۰ درجه رفتارام نسبت به مردا تغییر کرد.

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔
دنیا آخر پای محبت و عشق میشینه....هیچ چیزی جز خوبی و محبت توی دنیا جواب نمیده و با بدبودن انسان به ه ...

اصلا اینطور نیست، اگر من دعاهایی که دیگران در حقم میکنن بخاطر خوبی هایی که به بهشون کردم بنویسم میشه یه کتاب 500 صفحه ای ولی هیچ وقت هیچ وقت خیری از زندگیم ندیدم الانم که توی مشکلات غرق شدم و شدم ناامیدترین آدم روی زمین حتی خدا هم کمکم نکرد اونا هم که بهشون محبت کردم که اصلا هیچ

وقتی به مادر شوهر وخواهرشوهرم سرویس میدادم اونا بدی میکردن بعد بهم گفتن میخاستی این کارو برامون نکنی حالا آرزوشونه باهاشون حرف بزنم  یک جایی خوندم ما بد نبودیم بلد نبودی واقعا درسته

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔